Sisteme de copiat, Camera video pentru copiat la BAC, Sisteme de copiat cu camera

Cele mai frecvente intrebari – Sisteme de copiat

Sisteme de copiat

Cele mai frecvente intrebari

De ce nu functioneaza casca de copiat?

Aceasta poate fi din mai mult motive:

 • Verificati volumul telefonului atunci cand se afla in convorbire, volumul trebuie sa fie dat la maxim.
 • A fost introdusa o baterie consumata in casca de copiat.
 • Bateria din casca de copiat nu este asezata corect. (trebuie asezata cu scrisul in sus)
 • Canalul castii de copiat, prin care se emit sunetele este infudat cu ceara. (Adresati-va unui specialist pentru a o curata. Casca poate fi deteriorata daca nu este curatata cum trebuie) Sisteme de copiat
 • Dupa introducerea castii in ureche, emitatoru(stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, etc.) trebuie pozitionat cat mai aproape de casca, adica in zona umarului, gatului, bratului. Cu cat casca este mai aproape de emitator, cu atat se aude mai bine in casca.

Sisteme de copiat

Microcasca se aude foarte incet, care este motivul?

Sisteme de copiat Ar putea fi din urmatoarele cauze:

 • Microcasca nu este introdusa corect in ureche.
 • Volumul la telefon in timpul convorbirii este dat prea incet.
 • A fost introdusa o baterie uzata sau consumata in casca.
 • Emitatorul (Stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, colierul bluetooth) este cu bateria descarcata.
 • Canalul de sunet al catii de copiat este infundat cu ceara. (Adresati-va unui specialist pentru a o curata. Casca poate fi deteriorata daca nu este curatata cum trebuie)

Sisteme de copiat

In primul rand incercati sa dati volumul la maxim din telefon dupa ce a fost efectuat apelul, daca se aude la fel de incet, incercati sa introduceti casca mai bine in ureche, daca nici asa nu se aude, schimbati bateria la casca cu una noua si incarcati emitatorul. Sisteme de copiat Nici asa nu functioneaza bine? Incercati sa curatati canalul daca este infundat sau adresati-va la un specialist pentru a nu defecta casca mai tare.

Sisteme de copiat

 

Microcasca scoate un piuit continu, S-a defectat?

Casca de copiat poate scoate piuit atunci cand o baterie care contine argint-zinc este consumata, iar din cauza proprietatilor bateriei, casca intra intr-o rezonanta a energiei si casca incepe sa scoata un piuit. Sisteme de copiat

 

In timpul apelului el ma aude, dar eu nu pot auzi nimic. De ce?

 • Incercati sa apropiat emitatorul (Stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, colierul bluetooth) de casca, adica sa-l pozitionati pe umar, in jurul gatului sau pe brat cat mai aproape de casca.
 • Apelul este redirectionat catre telefon, sunetul este transmis direct din telefon. Incercati sa-l redirectionati prin emitatorul bluetooth conectat la telefon.
 • Emitatorul bluetooth nu este conectat la telefon.
 • Emitatorul bluetooth ar putea avea un fir de la bobina dezlipit. Trebuie reparat.
 • Microcasca este deteriorata.

Sisteme de copiat

 

Eu aud totul in casca, dar el nu ma aude pe mine. De ce?

Asigurati-va ca vorbiti in microfon!

Daca nu merge, verificati daca nu ati dezactivat microfonul din telefon apasand pe MUTE. Daca nici asa nu merge, deconectati si reconectati din nou emitatorul bluetooth la telefon. Daca nu merge, atunci emitatorul trebuie dus la reparatie.

Sisteme de copiat

 

Cat de departe se poate afla telefonul mobil conectat la emitator (stick, colier)prin bluetooth?

Telefonul nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de 8 metri de stick sau colier, recomandat in aceeasi incapere.(stick-ul trebuie sa fie pe umar. Colierul in jurul gatului)

Cu cat distanta e mai mare consumul de baterie va fi mai mare.

Sisteme de copiat

 

Microcasca functioneaza cu un Iphone?

Da, orice emitator (Stick sau Colier) se poate conecta la orice Iphone. Deasemenea, emitatoarele functioneaza cu orice telefon care detine Bluetooth: Samsung, Xiaomi, Sony, LG, Lenovo, etc.

Sisteme de copiat

La moment avem mii de clienti multumiti care la randul lor ne-au recomandat colegilor si prietenilor. Multumim si va asiguram ca facem tot ce ne sta in puteri sa oferim cele mai bune servicii si dispozitive de copiat!

Sisteme de copiat

Casca de copiat: Stick Nokia – Sisteme de copiat

Ce fac ca aceste sisteme de copiat sa fie atat de cautat nici noi nu nu stim exact dar putem sa va zicem ca:

– fiind un dispozitiv modificat avand la baza un producator renumit, Nokia, este de calitate, bateria tine intre 5 si 6 ore,

– microfonul este extraordinar de sensibil(are cel  mai sensibil microfon dintre toate sisteme de copiat),

– sunetul din casca de copiat este clar,

– este total compatibil cu orice marca si model de telefon(cele chinezesti nu sunt mereu compatibile cu toate modelele de telefoane),

– iti poti folosi propriul telefon mobil nefiind nevoie sa faci modificari in interiorul telefonului cum este de exemplu sistemul cu telefon modificat,

– dimensiunile foarte mici (cat degetul mic de la mana, poate chiar mai mic) face ca ascunderea lui sa fie cat mai usoara, de regula se pune pe umar lipit cu un plasture medicinal, in gulerul de la o camasa sau in interiorul lui(se descoase putin gulerul si se introduce acolo), la domnisoare se poate pune si functioneaza foarte foarte bine la breteaua de la sutien, etc. Sisteme de copiat.

– modelul 2016 are functie de raspuns automat si deci nu mai trebuie sa apesi pe nici un buton, cel care iti sopteste daca te va apela, telefonul de unde este el va raspunde automat. Poti totodata sa apelezi ultimul numar din lista: trebuie doar sa presezi pe dispozitiv, in zona unde il ai de 2 ori repede, consecutiv si telefonul de unde este el va apela singur si chiar daca tastatura este blocata, ultimul numar din lista de apeluri. Daca apesi o singura data pe dispozitiv si esti in apel se va inchide apelul(dupa ce termini examenul inchizi si mergi sa predai lucrarea si ca sa nu mergi in apel cu cel de acasa care iti vorbeste in casca de exemplu). Sisteme de copiat.

Sisteme de copiat

Sisteme de copiat

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSunați acum!