Camere video in Nasture

Modele NOI 2022Live Streaming

Camera Video

Cea mai performanta camera de pe piata – este modelul la care ai la tine in examen cele mai putine dispozitive/accesorii. In functie de configuratia aleasa, camera nu are nevoie de Wifi, NU ai nevoie de Router si nici de dispozitiv audio separat!  Persoana care te ajuta iti dicteaza direct din aplicatia unde primeste imaginile video live – camera trimite semnal direct la casca!

Calitatea imaginilor net Superioara

Camerele i-Cheat se deosebesc de restul sistemelor prin faptul ca trimit Imagini Video Live deosebit de clare datorita Lentilei cu Autofocus dar pot trimite si Poze 4K la o calitate deosebita (exact ca o poza facuta cu Telefonul Mobil). Atentie: Camera primeste comanda de Poza de la persoana care te ajuta, din aplicatie si o trimite automat inapoi in aplicatie! Restul camerelor fac doar o captura de ecran la ce trimite camera pe Live – calitate de 20 de ori mai mica!

Camera China

Camerele din gama i-Cheat sunt capabile sa trimita Poze la o calitate deosebita. Practic din aplicatie ajutorul tau trimite o comanda catre camera, camera face poza si o trimite automat (tu care ai camera nu trebuie sa faci nimic) inapoi la persoana care te ajuta. Rezultatul este o poza foarte foarte clara, ca si cum ar fi facuta cu telefonul mobil.

Camerele Obisnuite fac doar o captura de ecram la ce trimite camera in timp real. Poza are o calitate si rezolutie mult mai mica.

Pentru a putea sa iti faci o idee, vezi urmatorul video demonstrativ cu poze din examene reala facute cu o camera S1. Nu uita sa selectezi calitate maxima la video YouToube!

Retelele Wifi Ascunse se pot Gasi Usor!

Orice camera are nevoie de acces la internet. Camerele obisnuite comunica prin Wifi ori cu un mini Router 4G ori cu Hotspotul de la Telefonul tau.

Din pacate retelele Wifi, chiar daca sunt ascunse tot pot fi descoperite destul de usor cu o aplicatie gratuita instalata pe orice telefon.

Vezi video demonstrativ!

Supraveghetorii tin pasul cu Tehnologia

Acum cand internetul abuna cu anunturi pentru acest tip de mini dispozitive, desigur ca si profesorii supraveghetori cunosc dispozitivele si modul de functionare. Doar anu trecut la Sesiunea din Vara BAC 2021 au fost dati afara si nu mai pot sustine examenul pentru urmatoarele doua sesiuni de BAC peste 350 de elevi. Acestia au fost prinsi cu dispozitive inteligente cu retea Wifi.

Vezi aici articol din presa: agerpres.ro

Camera i-Cheat S4 fara retea Wifi

Pentru a evita problemele pe care retelele Wifi le creaza, am dezvoltat un nou model de camera video in nasture ce nu mai foloseste Wifi. Noul model functioneaza cu un Stick de internet ce comunica cu camera printr-un fir subtire si flexibil. In acelasi timp noul model de camera are si modul Audio inclus, deci nu mai ai nevoie de alt dispozitiv separat pentru a primi raspunsurile in casca : camera trimite direct la casca!

Desi unii se feresc in mod gresit sa foloseasca sisteme ce contin si fire, va garantam ca acum in anul 2022 e mai putin riscant sa ai ceva fire pe corp, decat sa fii expus avand o retea WiFi/Bluetooth activa tot timpul, fie ea si ascunsa!

Asta deoarece sistemele cu fire se pot gasi doar la un eventual control corporal si asta doar daca dai ceva de banuit. Deci e mai important sa nu dai ceva de banuit decat sa ai fire pe corp. Daca te va controla, indiferent ce ai, tot vei fi deconspirat!

Camera video pentru copiat i-cheat s4

Camera i-Cheat S4 imposibil de detectat!

Noul model de camera video in nasture, este practic cel mai compact sistem de copiat. Are totul inclus, mai ai nevoie doar de o cartela SIM si cineva care sa te ajute. Camera nu foloseste nici Wifi si nici Bluetooth, deci nu mai poate fi detectata cu nici o aplicatie! Se poate detecta doar cu dispozitive speciale de analiza spectru de frecvente, dispozitive pe care le au doar Politia, SRI, ANCOM etc. Insa chiar si asa daca vei opri sistemul de la butonul de urgenta, acesta nu mai poate fi detectat cu nimic!

Vezi detalii complete aici:
Invisible Cheating camera for exam 6