Camera Copiat i-Cheat s3

Camere video in Nasture

Modele NOI 2021Live Streaming

Noua gama de Camere i-Cheat S3

Singurele Camere pentru copiat cu Autofocus! Autonomie de minim 5 ore!  Camerele i-Cheat au cele mai mici dimensiuni de pe piata. Aplicatia e GRATUITA si in limba romana, special optimizata pentru ca cel din examen sa nu fie nevoit sa intervina in timpul utilizarii.

Camerele i-Cheat se deosebesc de restul sistemelor prin faptul ca trimit Imagini Video Live deosebit de clare datorita Lentilei cu Autofocus dar pot trimite si Poze 4K la o calitate deosebita (exact ca o poza facuta cu Telefonul Mobil). Atentie: Camera primeste comanda de Poza de la persoana care te ajuta, din aplicatie si o trimite automat inapoi in aplicatie! Restul camerelor fac doar o captura de ecran la ce trimite camera pe Live – calitate de 20 de ori mai mica!

Camerele sunt doar pentru a trimite subiectele. Pentru a primi raspunsurile ai nevoie si de un sistem audio cu casca de copiat fara fire. Exceptie face Camera i-Cheat S3 LTE Pro care vine cu casca fara fire si modul audio integrat in camera.

Camera China vs i-Cheat S3

Demo poze din situatii reale i-Cheat

Testeaza Live o Camera i-Cheat S3

Daca ai dubii asupra performantelor camerei, poti testa acum o camera pentru copiat i-Cheat S3 de la tine de acasa. Trebuie doar sa iei legatura cu unul din tehnicienii nostri la numarul de telefon de contact si vei fi programat pt o demonstratie! De regula in max 10 – 30min.

Pentru ca totul sa decurga rapid, inainte de a ne contacta, instaleaza aplicatia disponibila Gratuit in Limba Romana pentru Laptop sau PC calculator obisnuit de birou Windows 7,8, 10.

Aplicatia nu este pentru dispozitive Mobile! Deci nu o cautati in Google Play sau app store. Aceasta deoarece din experienta va spunem ca pe dispozitive mobile se vede mai mic si te vei chnui sa vezi scrisul.

Codul camerei de TEST pt Conectare:

EEB5-1BB3-D5F6-865F-F5B7

Camera de test este oprita si o vom porni atunci cand ne vei suna.

Descarca Aplicatia aici

Camera i-Cheat S3

Camera i-Cheat S3 LTE Pro

Camera i-Cheat S3

Singura Camera Video pentru copiat ce are autofocus! Se poate alege intre doua modele: 5Mpx  sau 8Mpx! Camera poate trimite imagini Video Live in timp real la o calitate deosebita (are autofocus) dar poate face si Poze 4K. I-Cheat S3 combina o camera clasica ce trimite Live Video cu tehnologia i-Cheat ce trimite poze 4K.

Camera Copiat i-Cheat s3

Se deosebeste prin Nasturele cu lentila ce face Autofocus in functie de distanta la care tii camera de subiecte, dimensiuni mici, autonomie mare de peste 5 ore,  Buton de Urgenta si Husa Reglabila pt a pune Acumulatorul pe brat si

Aplicatie Gratuita in Limba Romana

disponibila pe Laptop/PC (se vede mai mare scrisul) Win/MAC

Camera i-Cheat S3 LTE Pro

Primul sistem cu camera video pentru copiat ce are Audio integrat! Nu ai nevoie sa ai alt sistem pentru a primi raspunsurile in casca!

Este de departe cea mai performanta camera video pentru copiat care exista. NU ai nevoie de Telefon Mobil, nici de Router 4G – cartela SIM intra direct in dispozitiv. Recunoaste automat cartela SIM din reteaua GSM introdusa. Este sistemul cu cele mai putine subansamble ce trebuie sa le ai la tine in sala! Autonomie GARANTATA: 4h!

Prima camera video in nasture pentru copiat ce are Audio integrat! Asta inseamna ca nu mai ai nevoie de inca un dispozitiv separat pentru a primi raspunsurile inapoi.

Functioneaza cu doua cartele obisnuite din orice retea!

Recunoaste automat toate cartelele SIM din orice retea! NU trebuie facute setari APN manual daca schimbi o cartela din alta retea!

Autonomie Acumulator: peste 4 ore pe video si peste 10 ore pe audio.