Camere video in Nasture

Modele NOI 2022Live Streaming

Camera Video i-Cheat S4 in Nasture

Cea mai performanta camera de pe piata – este modelul la care ai la tine in examen cele mai putine dispozitive/accesorii. In functie de configuratia aleasa, camera nu are nevoie de Wifi, NU ai nevoie de Router si nici de dispozitiv audio separat!  Persoana care te ajuta iti dicteaza direct din aplicatia unde primeste imaginile video live – camera trimite semnal direct la casca!

Camera i-Cheat S4 suporta modul pentru Cartela SIM si NU comunica prin Wifi cu mini camera. Este sistemul la care esti nevoit sa ai la tine cat mai putine dispozitive/aceesorii! In configuratia de top, NU ai nevoie de Router 4G si nici de dispozitiv Audio separat! Ajutorul tau iti dicteaza direct din aplicatia unde primeste imaginile Video Live.

Buton de Urgenta – O singura apasare inchizi Camera + Audio + Intrnet si devine Imposibil de detectat!

La restul sistemelor, chiar daca inchizi camera trebuie sa inchizi si Cutiuta GSM si Routerul pt a fi sigur ca nu te prinde, deci minim 3 butoane!

Camerele Wifi obisnuite, folosesc un Router 4G pentru a avea acces la internet. Acest Router creaza o retea Wifi pentru camera. Aceasta retea Wifi, chiar daca este ascunsa, tot se poate gasi destul de usor cu o simpla aplicatie Gratuita Wifi Scan, instalata pe orice telefon Android sau IOS. Doar anul trecut la sesiunea din vara BAC 2021 au fost dati afara peste 350 de elevi ce aveau asupra lor camere video cu wifi. Vezi detalii aici: www.agerpres.ro/bac2021

Unele dintre aplicatii, pot spune chiar si distanta panala la Routerul ce are reteaua ascunsa. Cu alte cuvinte, supraveghetorului nu ii poate lua mai mult de 3 minute:

Sa vina exact langa tine! Si asta doar cu telefonul, FARA dispozitive speciale de detectat!

De aceea camerele cu Wifi au devenit din ce in ce mai riscant de utilizat!

Camerele i-Cheat se deosebesc de restul sistemelor prin faptul ca trimit Imagini Video Live deosebit de clare datorita Lentilei cu Autofocus dar pot trimite si Poze 4K la o calitate deosebita (exact ca o poza facuta cu Telefonul Mobil). Atentie: Camera primeste comanda de Poza de la persoana care te ajuta, din aplicatie si o trimite automat inapoi in aplicatie! Restul camerelor fac doar o captura de ecran la ce trimite camera pe Live – calitate de 20 de ori mai mica!

Camera China vs i-Cheat S4

Camerele din gama i-Cheat sunt capabile sa trimita Poze la o calitate deosebita. Practic din aplicatie ajutorul tau trimite o comanda catre camera, camera face poza si o trimite automat (tu care ai camera nu trebuie sa faci nimic) inapoi la persoana care te ajuta. Rezultatul este o poza foarte foarte clara, ca si cum ar fi facuta cu telefonul mobil.

Camerele Obisnuite fac doar o captura de ecram la ce trimite camera in timp real. Poza are o calitate si rezolutie mult mai mica.

Pentru a putea sa iti faci o idee, vezi urmatorul video demonstrativ cu poze din examene reala facute cu o camera S1. Nu uita sa selectezi calitate maxima la video YouToube!

Camera i-Cheat S4

Singura Camera Video pentru copiat ce are autofocus! Camera poate trimite imagini Video Live in timp real la o calitate deosebita (are autofocus) dar poate face si Poze 4K. I-Cheat S3 combina o camera clasica ce trimite Live Video cu tehnologia i-Cheat ce trimite poze 4K.

Camera Video pentru copiat i-Cheat S4

Se deosebeste prin Nasturele cu lentila ce face Autofocus in functie de distanta la care tii camera de subiecte, dimensiuni mici, autonomie mare de peste 5 ore,  Buton de Urgenta si Husa Reglabila pt a pune Acumulatorul pe brat si

Aplicatie Gratuita in Limba Romana

disponibila pe Laptop/PC (se vede mai mare scrisul)