Cutiuta gsm - Casti de copiat la examene, Microcasti pentru examen

La ce folosim o casca de copiat ? – Casti de copiat

Casca de copiat

Castile de copiat sunt proiectate special pentru a putea tine conversatii discrete intre tine si partenerul de pe celalalt telefon care iti dicteaza rezolvarile. Fiecare sistem de copiat include o Casca Japoneza si un emitator Bluetooth, GSM sau Mp3 – Astfel castile de copiat sunt gata de utilizat.

Casca de copiat

Folosind un sistem de copiat, poti asculta in secret prin casca japoneza de dimensiuni mici ceea ce partenerul tau iti dicteaza. Partenerul tau te poate auzi, datorita unui microfon sensibil din interiorul emitatorului. Nu exista fire intre Casca Japoneza si emitator. Casca de copiat Deci, nimeni nu va observa ca iti dicteaza cineva.

Casca de copiat

Castile de copiat sunt de neilocuit in situatiile in care ai nevoie de ajutor, spre exemplu:

Pentru a putea trece examenele sau testele fara a invata nimic.

Sa treci de la prima incercare este acum posibila fara a-ti incarca memoria cu o multime de date care nu sunt necesare. Partenerul dvs. vă va oferi toate informatiile necesare pe telefonul mobil in timp real. Sau puteti inregistra pur si simplu toate informatiile necesare pe MP3 inainte de examen, iar apoi doar apasat butonul de redare pentru a o putea asculta.

Pentru a desfasura o conferinta sau o intalnire de afaceri. Casca de copiat

Daca sunteti un om de afaceri, lector sau professor, puteti primi instructiunile necesare de la asistent in timp real. Datorita castii de copiat nu veti intra in situatii jenante, atunci cand sunteti luat la intrebari.

Pentru a tine un discurs public convingator. Casca de copiat

Castile de copiat te va ajuta sa arati increzatoar in fata publicului fara a fi nevoie sa recitesti discursul inainte. Asistentul tau va avea grija sa primesti toate argumentele la timp.

Din motive de securitate si supraveghere. Casca de copiat

Daca sunteti un agent de paza, casca japoneza fiind practic invizibila in ureche, este o necesitate pentru serviciul tau. Acest sistem fara fire vă va ajuta sa primiti si sa dati instructiuni colegilor fiind in multimea de oameni.

Pentru o inerpretare in public. Casca de copiat

Sistemul de copiat si echipa ta te va ajuta imediat daca aveti nevoie de ajutor. Nu exista greseli, nu agitatie inutila, numai performanta de succes si incredere!

Veți ști intotdeauna ce sa spuneti cu castile de copiat!

Va oferim o gama larga de sisteme de copiat fara fire, inclusiv emitator Bluetooth si MP3, impreuna cu mai multe tipuri de microcasti japoneze. Casca de copiat Aruncati o privire la gama noastra de produse si alegeti casca in functie de preferintele tale.  Dispozitivele noastre functioneaza cu toate telefoanele care detin Bluetooth inclusive Iphone.  Pentru a afla mai multe despre principiul de functionare citeste pagina cum functioneaza castile.

Casca de copiat

Folosind Micro Casca de copiat Japoneza MC-1600:
– nu aveti fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate,
– datorita difuzorului Non Magnetic sunt imposibil de detectat,
– are sunet de calitate superioara
– sunt compatibile cu orice dispozitiv de copiat si sunt foarte usor de folosit.
– se strica mult mult mai greu decat celelalte

Casca de copiat

Microcasca Japoneza MC-1600 este cea mai mica casca de copiat fara fir la ora actuala ce este integral de culoarea pielii ce are 7mm diametru. Cele cu capacul NEGRU se vad in ureche ca un dop, si deaceea este recomandat sa nu le folositi(vedeti poze cum se vede o casca cu capac negru) deoarece riscati sa fiti prinsi usor cu ele. Cei care au folosit cu capac negru stiu exact la ce ne referim.
Microcasca MC-1600 este o casca pentru copiat ce este dotata cu noul difuzor non Magnetic ceea ce o face imposibil de detectat cu orice fel de dispozitiv! Noul difuzor non Magnetic foloseste o tehnologie noua ce ofera un sunet cu 15% mai puternic si o claritate extraordinar de buna datorita noilor filtre folosite. Toata aceasta tehnologie incape in doar 7mm diametru.

Casca de copiat

Casca de Copiat Japoneza MC-1600 are un capac la baterie ce se infileteaza pe casca si este si acesta din urma de culoarea pielii. A aparut pe piata o casca asemanatoare, adica tot cu capac la baterie cu filet dar de culoare Neagra ceea ce o face foarte usor de observat in ureche si va recomandam sa nu le folositi.
Dimensiunile de 7mm diametru si 12mm lungime cat si culoarea integrala crem – culoarea pielii dar si sunetul mai puternic si mai clar, fac ca aceasta micro casca de copiat nou aparuta sa va micsoreze stresul si sa va garanteze reusita 100%.

Casca de copiat
Casca de copiat Japoneza MC-1600 se poate folosi impreuna cu un alt dispozitiv: colier bluetooth, telefon special, stic Nokia, colier handsfree, portofel bluetooth, cravata bluetooth, cututa GSM, cutiuta BlueTooth sau alte dispozitive special create sa fie compatibile.
Atentie! Micro cascapentru copiat nu se conecteaza direct la un telefon obisnuit decat daca se fac cateva modificari in acesta. Microcasca trebuie folosita impreuna cu un sistem de copiat: Colier, Sistem BlueTooth(fara absolut nici un fir: Stick, Ochelari, Pix…etc), Cutiuta GSM, etc. Deci doar cu microcasca nu aveti ce face decat daca detineti un dispozitiv mentionat anterior sau un telefon special modificat.

Casca de copiat

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSunați acum!