Casti de copiat,Camera copiat examen

Cum se achizitioneaza o casca de copiat ? – Casti de copiat

Casti de copiat

Există mai multe sisteme de copiat , dar cum sa-l alegi pe cel ce se potriveste cel mai bine?

Nu este un secret faptul că cele mai multe casti pentru copiat din ziua de azi sunt făcute în China, și, din păcate, marea majoritate sunt de proastă calitate și chiar ar putea face rău pentru sănătatea dumneavoastră. Astfel încât pentru a scăpa de un astfel de risc, invata cum să aleagi un sistem de copiat de înaltă calitate.

Casti de copiat

În primul rând, inainte sa cumparati, întrebați vânzătorul din ce materialele este confectionata casca de copiat. Unele casti pt copiat  care sun produse din materiale de proasta calitate, au durata de utilizare mai mica si poate fi bruiata cu usurinta.

Casti de copiat

Acum, sa fiti atenti la microcasca japoneza. Există mai multe tipuri diferite de microcasti japneze fara fir, care diferă în funcție de dimensiuni, forme și tipul de transmițător. Dar, indiferent de tipul de microcasca pe care o alegeți, uita-te la forma si dimensiunea ei. Casti de copiat Unii vanzatori de casti, vand doar casti de proasta calitate pentru a avea cele mai mici preturi, de dimensiuni mari si culori stranii. Castile pe care le vindem noi, sunt de o calitate foarte buna, foarte comode si sigure pentru sanatatea si timpanul dumneavoastra.

Casti de copiat

Se poate copia cu ambele casti fara nici o probleama, doar ca pentru cei ce au urechea mai mica, casca Jponeza A680 poate fi prea mare si nu va intra bine in ureche.

Casti de copiat

La fel de important este si emitatorul cu care se foloseste microcasca Japoneza de copiat. Deobicei o microcasca japoneza vine cu Stick bluetooth, telefon modificat, colier bluetooth, colier cu mufa jack, cutiuta gsm sau pix bluetooth. Casti de copiat Din experienta noastra, noi recomandam a se folosi stick-ul bluetooth, dar fiecare persoana isi poate alege sistem de copiat dupa preferintele si nevoile personale. De asemenea stick-ul cu casca japoneza este si cel mai cumparat sistem atunci cand vine vorba de casti pt copiat.

Casti de copiat

Durata de viață a bateriei este un alt parametru esențial în atunci cand vrei sa cumperi un sistem de copiat. Aceasta depinde de modelul sistemului de copiat si a bateriei. O casca standard de copiat are autonomie de 3-4 ore in convorbire fara a fi nevoie sa schimbi bateria. Daca cumparati o casca de proasta calitate, puteti avea ghinionul ca bateria sa va tina doar o ora sau chiar mai putin.

Casti de copiat

Castile japoneze au inceput sa fie din ce in ce mai preferate de studenti, datorita sigurantei pe care o ofera in timpul examenului, fiind practin nedetectabila si usurinta cu care se poate copia, in timp ce fituicile nu mai sunt de folos.

Casti de copiat

Folosind Micro Casti de copiat Japoneza MC-1600:
– nu aveti fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate,
– datorita difuzorului Non Magnetic sunt imposibil de detectat,
– are sunet de calitate superioara
– sunt compatibile cu orice dispozitiv de copiat si sunt foarte usor de folosit.
– se strica mult mult mai greu decat celelalte

Casti de copiat

Microcasca Japoneza MC-1600 este cea mai mica casca de copiat fara fir la ora actuala ce este integral de culoarea pielii ce are 7mm diametru. Cele cu capacul NEGRU se vad in ureche ca un dop, si deaceea este recomandat sa nu le folositi(vedeti poze cum se vede o casca cu capac negru) deoarece riscati sa fiti prinsi usor cu ele. Cei care au folosit cu capac negru stiu exact la ce ne referim.
Microcasca MC-1600 este o casca pentru copiat ce este dotata cu noul difuzor non Magnetic ceea ce o face imposibil de detectat cu orice fel de dispozitiv! Noul difuzor non Magnetic foloseste o tehnologie noua ce ofera un sunet cu 15% mai puternic si o claritate extraordinar de buna datorita noilor filtre folosite. Toata aceasta tehnologie incape in doar 7mm diametru.

Casti de copiat

Casca de Copiat Japoneza MC-1600 are un capac la baterie ce se infileteaza pe casca si este si acesta din urma de culoarea pielii. A aparut pe piata o casca asemanatoare, adica tot cu capac la baterie cu filet dar de culoare Neagra ceea ce o face foarte usor de observat in ureche si va recomandam sa nu le folositi. Casti de copiat
Dimensiunile de 7mm diametru si 12mm lungime cat si culoarea integrala crem – culoarea pielii dar si sunetul mai puternic si mai clar, fac ca aceasta micro casca de copiat nou aparuta sa va micsoreze stresul si sa va garanteze reusita 100%.

Casti de copiat

Casca de copiat Japoneza MC-1600 se poate folosi impreuna cu un alt dispozitiv: colier bluetooth, telefon special, stic Nokia, colier handsfree, portofel bluetooth, cravata bluetooth, cututa GSM, cutiuta BlueTooth sau alte dispozitive special create sa fie compatibile.
Atentie! Micro cascapentru copiat nu se conecteaza direct la un telefon obisnuit decat daca se fac cateva modificari in acesta. Microcasca trebuie folosita impreuna cu un sistem de copiat: Colier, Sistem BlueTooth(fara absolut nici un fir: Stick, Ochelari, Pix…etc), Cutiuta GSM, etc. Deci doar cu microcasca nu aveti ce face decat daca detineti un dispozitiv mentionat anterior sau un telefon special modificat.

Casti de copiat

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSunați acum!