Reducere!

Casca de Copiat Profesionala RM-215 Pro

Prețul inițial a fost: 2.200 lei.Prețul curent este: 1.999 lei.

Sistem de copiat Profesional din noua generatie 2024 cu cartela SIM si casca de copiat fara fire. La sistemul Profesional RM215 Pro distanta intre dispozitiv si casca poate fi de pana la 15 metri. In plus, la modelul RM215 Pro, fiecare dispozitiv functioneaza cu casca lui si nu poti auzi si pe altii care au sisteme de copiat in aceeasi incapere si nu interfereaza cu sistemele cu microcasca japoneza!

Casca mai mica decat cele Japoneze! – Poti lasa dispozitivul la 15m de casca, – Fiecare dispozitiv functioneaza cu casca lui – NU auzi in casca si pe cei cu alte sisteme de copiat!

Stoc Furnizor

Descriere

Specificatii Tehnice

 • Distanta intre Dispozitivul GSM – Casca: ~15 Metri
 • Distanta intre Ajutorul Tau – Dispozitivul GSM : Nelimitata
 • NU vei auzi in casca ta si pe ceilalti ce au Casca Japoneza
 • Un Dispozitiv GSM poate fi imperecheat cu max 10 casti
 •  Un singur dispozitiv GSM poate dicta la 10 persoane din aceeasi incapere, chiar daca sunt in banci diferite (max 15m de dispozitiv)
 •  Microfonul se afla pe dispozitivul GSM – NU pe casca!
 • Raspunde Automat la apel
 • NU poate sa sune ROALERT-ul
 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Autonomie Dispozitiv:
  • 4h Garantat din Testele noastre
 • Durata incarcare acumulator Dispozitiv GSM: 4h
 • Autonomie Casca:
  • ~4h baterii RM-400
 • Bateria la casca se schimba
 • Dimensiuni Dispozitiv GSM: 60mm x 54mm x 11mm

Distanta mare intre casca si dispozitivul GSM: 15-20metri

La sistemele cu microcasca japoneza distanta intre dispozitiv si casca este de maxim 70cm. Casca de Copiat Profesionala cu Cartela SIM model RM-215 Pro, este singurul sistem de copiat la care distanta dintre casca si dispozitivul de copiat poate fi substantial mai mare: 15-20 de metri. Nu confundati cu distanta la care se poate afla persoana care  urmeaza sa te ajute! Persoana care te ajuta va apela de pe orice telefon obisnuit numarul SIM introdus in dispozitiv – deci acea persoana se poate afla oriunde pe glob si exista semnal la telefon.

Este singurul sistem de copiat la care poti avea asupra ta doar casca in ureche si nimic altceva pe tine! Dispozitivul GSM se poate afla undeva in apropiere, dar nu mai mult de 15-20 metri de casca.

Persoana care te ajuta, se poate afla oriunde pe glob are semnal la telefonul mobil. Va trebui doar sa apeleze de pe orice telefon numarul cartelei SIM din dispozitiv.

Casca nu este universal compatibila!

La sistemele pentru copiat cu casca japoneza, practic orice casca se poate utiliza la orice sistem de copiat, casca este universal compatibila. Astfel daca pui o casca japoneza in ureche si te plimbi printre banci, daca exista persoane care folosesc sisteme de copiat, vei auzi cum si ce li se dicteaza.

Eu, sincer am patit pe vremea cand eram la facultate, sa fiu nevoit sa folosesc o casca japoneza si mergand spre sala de examen, pe hol (trecand prin dreptul salilor unde probabil se tineau examene), auzeam voci in casca mea, cum li se dicta la altii :)) si va garantez ca nu glumesc!

Sistemul de fata, face parte din noua generatie de casti pentru copiat, la care castile nu pot receptiona informatie si de la ceilalti care mai folosesc sisteme de copiat in aceeasi sala.

Casca nu functioneaza prin Bluetooth!

Casca nu functioneaza prin tehnologie Bluetooth care ar putea fi detectata cu usurinta cu orice telefon obisnuit! Fiind un sistem de generatie noua, nu putem dezvalui detalii, insa va putem garanta ca sunt extrem de greu de detectat. Se pot detecta doar cu analizoare de spectru de frecventa, aparatura ce costa zeci de mii de euro si care este disponibila doar pentru organizatiile guvernamentale.

Un singur dispozitiv GSM cu pana la 10 casti!

Dispozitivul GSM poate fi imperecheat cu pana la 10 casti. Astfel poti lasa dispozitivul intr-o bluza/poseta in cuier, iar pe o raza de 15-20 de metri, toti cei care au o casca imperecheata anterior cu dispozitivul GSM, vor auzi in casca acelasi lucru.

Este important de precizat ca sistemul functioneaza printr-o tehnologie noua (nu e bluetooth/wifi sau Radio AM/FM) iar imperecherea nu o poti face tu acasa. In momentul achizitionarii, va trebui sa precizezi cati utilizatori (cate casti) doresti. O casca pierduta necesita trimiterea intregului sistem inapoi, intrucat imperecherea se face cu aparatura specializata. Retine si ca pretul unei astfel de casti este de pana la 5 ori mai mare decat al uneia clasice japoneze.

Casca de copiat Model Nou mai mica!

Noul model de casca este cu aproximativ 15% mai mic decat cea mai mica casca japoneza clasica! Astfel casca intra in ureche mai bine si nu se poate observa decat daca stii ca aceasta se afla acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti foarte atent de la distanta foarte mica. Altfel nu ai cum sa o observi. Dar ca sa ajungi sa fii astfel de strict verificat, ar insemna sa faci tu ceva ne la locul lui, sa atragi atentia asupra ta si astfel sa fii atent verificat.

Cea mai mica casca de copiat!

Castile de tip magnet sunt cele mai mici casti care exista, dar acestea sunt greu de utilizat si pot dauna grav timpanului. Noul model de casca 2023 este cea mai mica casca pentru copiat care exista.

Cum functioneaza?

Dispozitivul se va tine la incarcat, un led va indica terminarea procesului. In dispozitiv se va introduce o cartela SIM obisnuita din orice retea GSM. In zona in care se va utiliza, trebuie sa existe semnal la telefon – nimic special necesar. In ureche se va introduce casca iar dispozitivul GSM se va putea lasa la o distanta de maxim 15-20metri de persoana care are casca in ureche.

Persoana care urmeaza sa te ajuta, va apela (apel obisnuit) pe pe orice telefon fix sau mobil, de la orice distanta(chiar si din alta tara daca are minute internationale), numarul cartelei SIM introduse in dispozitiv.

Acesta va raspunde automat, si va incepe sa transmita la castile imperecheate anterior cu dispozitivul GSM. In functie de operator, apelul se va inchide automat la o ora sau doua. Nu e nici o problema! Dispozitivul va raspunde automat ori de cate ori e nevoie. Retine ca este indicat sa utilizezi o cartela SIM noua, deoarece daca esti deja in apel si suna altcineva in acest timp, dispozitivul inchide apelul in curs si raspunde la ultimul care suna. Daca e cartela noua, nu stie nimeni numarul, nu te deranjeaza nimeni.

NU Suna ROALERT

Dispozitivul GSM cu casca pentru copiat nu poate primi alerte de tip ROALERT. De mentionat este faptul ca telefoanele mobile vor suna la primirea unei alerte, chiar daca telefonul este setat pe profilul Silentios. Insa cu acest dispozitiv pentru copiat nu ai aceasta grija: nimic nu va putea sa sune in exterior!

Intrebari Frecvente

Casca se vede in ureche?

Prima intrebare a unui client atunci cand vrea sa cumpere o casca de copiat este:

“casca se vede in ureche?”

Aceasta temere este de inteles, insa intrebarea este total gresita si fara rost. Asta deoarece absolut nici o casca pentru copiat nu se vede in ureche decat daca stii ca aceasta este acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Dar asta inseamna sa stii ca microcasca este acolo, inseamna ca ai dat ceva de banuit si supraveghetorul te verifica.

Nici un model de casca nu se vede in ureche !!! Daca s-ar vedea nu ar mai fi vandute pentru scopul care urmeaza sa o folosesti!

Intradevar exista casti mai mari si casti mai mici, dar atunci cand treci pe langa persoana care le utilizeaza nu se pot observa. Daca insa dai ceva de banuit si supraveghetorul te verifica: se apleaca, trage de urechea ta si se uita cu atentie, intradevar unele dintre casti se pot vedea!

Dar asta inseamna sa dai tu ceva de banuit si sa fii verificat cu atentie. 

Se aude in exterior de la casca de copiat?

Folosind o casca de copiat fara fire, poate exista riscul ca atunci cand persoana care te ajuta iti vorbeste in casca, sa se auda in exterior de la o distanta de aprox 0.5-1 metru. Se poate auzi in exterior ca un mic zumzet (si doar de la distanta mica), doar daca:

 • lasi volumul la maxim
 • introduci casca doar de forma in ureche si nu suficient de adanc

Este necesar sa faci teste inainte si sa reglezi volumul astfel incat, chiar si de la mica distanta sa nu se auda nimic in exterior. Dispozitivul gsm cu casca de copiat fara fire ofera foarte multe avantaje si sunt usor de folosit. Insa unii utilizatori fac greseala sa nu testeze inainte sistemul de copiat si astfel lasa volumul dispozitivului la maxim existand riscul sa sa se auda in exterior de la mica distanta.

Daca insa vei face teste si vei regla cu atentie volumul, punand pe cineva sa stea langa tine, vei vedea ca nu se aude nimic in exterior si te vei bucura de avantajele acestui sistem de copiat foarte eficient.

Pachetul conţine

 • Mini Dispozitiv GSM,
 • Micro Casca RM-500,
 • 1 x Baterie pt casca
 • Cablu încărcare dispozitiv GSM,
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
 • Certificat de garanţie.

BONUS:

 • 1 x Cartela SIM cu Numar Sigilata!

Casca este diferita de cele Japoneze. Nu functioneaza cu baterie 337 clasica!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Casca de Copiat Profesionala RM-215 Pro”