Reducere!

Card GSM cu casca de copiat fara Fire

Prețul inițial a fost: 430 lei.Prețul curent este: 399 lei.

Cardul GSM cu casca de copiat fara fire este un sistem pentru copiat cu raspuns automat ce nu necesita sa ai telefon mobil la tine. La fel ca si la cutiuta gsm, este necesar sa se introduca o cartela SIM obisnuita si ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei, cardul gsm va raspunde automat si va trimite fara fire sunetul la casca din urechea ta. Cu un card gsm NU poti folosi castile cu microvibratii!

Autonomie Dispozitiv up to 4h Casca up to 12h cu baterie RM-337 sau 2-3h cu baterii China obisnuite.

Stoc Furnizor

Descriere

Card GSM cu casca de copiat fara fire reprezinta o alternativa a cutiutei GSM cu casca de copiat. Se deosebeste de cutiuta GSM prin forma: cardul este mai subtire, insa este mult mai lung si mai lat.

Functie de Raspuns Automat si Reglaj Volum - NOU!

Sub eticheta se afla practic o tastatura, identica cu cea a unui telefon mobil. Din considerente de dimensiuni, butoanele lipsesc, insa, atingand contactele cu ceva metalic, cardul gsm va lua comanda data. Astfel vei putea regla si volumul, functie esentiala pentru ca microcasca sa nu se auda in exterior! Modelele vechi fara ecran LCD, nu au butoane sub eticheta.

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Caracteristici

 • functioneaza FARA TELEFON – cardul este in sine un telefon mobil in miniatura. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci cartela SIM in dispozitiv si poti fi apelat de oriunde din lume
 • nedetectabila de sistemele de supraveghere
 • nu functioneaza pe Bluetooth, nu este nimic vizibil la o scanare din exterior
 • dimensiuni reduse, are dimensiunile unui card normal si doar 4,5mm grosime
 • putere 4,5W – asigura sunet clar in casca, fara intreruperi sau interferente
 • raspunde AUTOMAT la apel, nu trebuie sa atingi nimic pentru a raspunde
 • microfon foarte sensibil – poate capta pana si pasii supraveghetorului din sala de examen

Ce este acest Card GSM cu casca de copiat fara fire?

Este un mic dispozitiv ce are lungimea unui card Bancar obisnuit insa este ceva mai gros: aprox 1cm. Este practic un mini telefon mobil. In el se va introduce o cartela SIM obisnuita si ori de cate ori ajutorul tau apeleaza numarul cartelei, Cardul gsm va raspunde automat si va trimite fara fire sunetul catre casca din ureche.

Acest dispozitiv Card GSM cu casca de copiat fara fire are si un microfon incorporat. Deci persoana care te ajuta va auzi in orice moment ce se tot ce se intampla in sala. Daca poti sa soptesti subiectele cel de acasa te poate auzi, insa poate fi riscant. Trebuie sa stii ca microfonul nu poate face minuni si nu iti va citi pe buze – microfonul este unul obisnuit!

Daca insa nu vrei sa risti sa fii prins cand soptesti subiectele poti alege o Camera in Nasture de ultima generatie din gama i-Cheat, care poate trimite subiectele in doar cateva secunde.

Casca se vede in ureche?

Desi in poze pot sa para mai mari, asta deoarece pozele sunt facute de aproape, in realitate sunt suficient de mici cat sa intre in intregime in ureche. Casca de copiat fara fire de culoarea pielii este atat de mica incat sa intre in intregime si suficient de adanc in ureche incat sa nu poate fi observata!

Toate castile fara fire pentru copiat nu se vad in ureche decat daca stii ca acestea sunt acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Asta insa implica ca tu sa faci ceva si sa atragi atentia asupra ta, iar supraveghetorul sa intre la banuieli si sa vina sa te verifice cu atentie.

Altfel la o simpla trecere si analizare, chiar si de la distanta mica, casca nu se poate vedea in urechea ta Garantat!

Casca de copiat fara fire

Se aude in exterior de la casca de copiat fara fire?

Principiul de functionare al castilor pentru copiat fara fire de culoarea pielii este de asa natura incat se pot auzi in exteriorul urechii tale in imediata apropiere: 0.5 – 1metru. Este foarte important ca dispozitivul (Card GSM cu casca de copiat fara Fire nu are butoane de volum) pe care il ai sa aiba butoane de reglare a volumului. Volumul se regleaza de acasa in timpul testeler. Nivelul setat va ramane memorat – nu mai trebui sa il reglezi ori de cate ori pornesti dispozitivul.

Pachetul conţine

  • Card GSM,
  • Micro Casca Japoneză MC-3500,
  • Cablu încărcare a Card GSM,
  • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
  • Certificat de garanţie.

  BONUS:

  • 1 x Cartela SIM cu Numar Sigilata!
  • 2 x Baterii RM-337 – O baterie RM tine intre 10-12 ore! Baterie net superioara celor clasice.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Card GSM cu casca de copiat fara Fire”