Baterie Externa pentru Camera Video Copiat

148 lei

Stoc Furnizor

Cod Produs: iRM-IBAT3500 Categorie:

Descriere

Baterie externa pentru mini camera video copiat in nasture – utilizarea unei astfel de baterii are marele avantaj ca ofera o autonomie mult mai mare comparativ cu camerele cu acumulator integrat. Camerele cu acumulator separat au autonomie mai mare si sunt mult mai finute/mai usoare – se monteaza mai usor la nasture. Este o baterie externa obisnuita(de tip power banck), doar ca este scoasa din carcasa si are mai putine celule Li-Ion. Aceasta baterie are o capacitate de 3500 mAh si in functie de modelul de camera video in nasture pe care il folosesti, iti poate prelungi autonomia cu pana la 4 ore de functionare continua.

Are mufa de incarcare Type C si in functie de incarcator poate fi incarcata in 3-5 ore. Cand pui bateria la incarcat se va aprinde un led rosu. Va trebui sa o tii la incarcat pana cand ledul rosu se stinge si se aprinde unul albastru. La cerere putem face si cu mai multe celule:2-4. Se va modifica doar grosimea. Pentru modificari specifice la baterie pentru camera copiat, va rugam sa ne contactati.

Cablul de legatura este unul special: este foarte subtire si flexibil pentru a putea fi ascuns usor pe sub haine (este siliconic – usor maleabil/,modelabil). Are o lungime de aproximativ 1.2 metri, astfel incat poti ascunde bateria oriunde doresti pe corp. In acelasi timp cablul este unul foarte rezistent: nu il poti rupe tragand cu mana de el.

Mufa MicroUSB cu care se alimenteaza camerele video in nasture, este si aceasta modificata. Este cu mult mai mica decat una standard.

Butonul de urgenta este extrem de util! Poti opri si porni din nou camera cu o simpla apasare. Avantaje: pornesti camera doar cand ai nevoie de ea! Faci economie la baterie. Sau daca se vine cu detectoare o poti opri instant si reporni dupa ce pericolul a trecut.

Pachetul contine:

  • Baterie special modificata pentru a fi cat mai finuta,
  • Cablu Type C pentru incarcare,
  • Husa speciala pentru pus bateria la brat pt a nu sta cu ea pe corp.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Baterie Externa pentru Camera Video Copiat”