Baterii pentru casca copiat, baterie casca copiat la examen

Baterii pentru casca copiat – Casti pentru copiat

Baterii pentru casca copiat

Baterii 337 – compatibile cu toate modelele de castile pentru copiat japoneze.

Baterii 337 – se folosesc la castile de copiat cat si la ceasurile de mana. In ultimul timp pe piata au aparut multe baterii contrafacute cu durata de viata nu mai mult de 1-2 ore, care la randul lor sunt promovate ca baterii originale.

Baterii pentru casca copiat

Mai jos o sa gasiti instructiuni cum puteti deosebi unele baterii 337 Originale fata de cele Contrafacute. Baterii pentru casca copiat

In primul rand, cand cumparati o baterie pentru casca de copiat, verificati daca acea baterie nu este oxidata. Bateriile contrafacute se oxideaza foarte repede pe partea cu minus, depunandu-se un strat de oxid el nu mai sunt functionabile.

Baterii pentru casca copiat

Sa fiti atenti ca ambalajul bateriei sa nu fie desfacut, daca a fost desfacut ambalajul, atunci sunt sanse mari ca bateria din interior sa fie deja folosita si pusa inapoi pentru a fi vanduta. Astfel de metode sunt folosite de comerciantii de prin camine care incearca si ei sa faca bani.

Baterii pentru casca copiat

Castile functioneaza doar cu baterii ce contin codul 337 sau SR416SW. Firmele care produc astfel de baterii de calitate sunt Sony, Varta si Renata. Mai puteti gasi si sub alte denumiri de firme dar calitatea lor nu este garantata.

Baterii pentru casca copiat

Noi comercializam doar baterii 337 Originale Made in Japan ce au o autonomie foarte buna datorita oxidului de argint.

Baterii pentru casca copiat

Echipa cunoaste cat  este de important pentru tine sa treci examenele cu succes. Ne straduim sa facem cat mai usoara si convenabila etapa de achizitie a unui sistem de copiat punand la dispozitie o gama larga de casti de copiat nedetectabile si informandu-va cat mai corect pentru a va fi usor sa alegeti casca potrivita. Pentru a afla mai multe despre termenii nostri, va rugam sa cititi informatiile de mai jos.

Baterii pentru casca copiat

Noi luam in serios intimitatea ta si de aceea te rugam sa citesti politica de confidentialitate pentru a obtine o intelegere clara a modului in care colectam, utilizam si folosim informatiile tale personale.

Baterii pentru casca copiat

Pentru a putea utiliza castile cat mai mult si intr-un mod eficient, va rugam sa cititi urmatoarele reguli de ingrijire si intretinere. In cazul in care produsul trebuie returnal si inlocuit, aici gasiti toate informatiile necesare.

Baterii pentru casca copiat

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSunați acum!