Casca cu microvibratii, Casti Microvibratii, Casca de copiat bac 2017

Casca cu microvibratii – Casti de copiat

Casca cu microvibratii

Microcastile sunt modelul Nichelate (de productie SUA) si de aceea se inegresc(oxideaza) mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim (cei mai puternici magneti existenti) oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile clasice de fabricatie China.

Casca cu microvibratii

In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rareies afara din ureche mult mai usor, avand astfel mai putine sanse sa ramaneti cu microcasca blocata in ureche.

Casca cu microvibratii

Pentru a va face o idee cum va iesi din ureche aceasta microcascuta aveti mai jos o demonstratie video cum atrage orice magnet casca din ureche:

Casca cu microvibratii

Magnetul oval pentru extragerea microcastilor din ureche este un model nou, putin mai mare decat cele vechi(cel din stanga). Cu acest magnet veti scoate fara nici un fel de emotie microcasca din ureche, fiind mult mai puternic decat modelul din stanga. Veti pozitiona mai usor microcasca in ureche pentru un sunet cat mai puternic si cat mai clar.

Pretul Include:

– 2 x microcasti Nichelate, Neodim

– 1 x magnet oval model nou

– 1 x plic cu fermoar antiumezeala tip ZIPO

Compatibil cu:

      – toate dispozitivele cucolier de tip microvibratii.

– pe site gasiti exact caracteristicile reale de functionare pe care le putem dovedi oricand – exista o tendinta a producatorilor de a promova produsul cu caracteristici mai bune decat cele reale. Multi vanzatori de la noi preiau caracteristicile din prezentarile producatorilor nemai testand produsele.

Casca cu microvibratii

– nu doar aducem produse si le vindem mai departe ci le testam, le modificam, adaugam module electronice, etc pentru a creste performantele produselor, de aceea veti observa ca multe din produsele noastre sunt modificate de noi. Modificandu-le rezulta performante mai bune si dimensiuni mai mic.

Casca cu microvibratii

– facem teste amanuntite asupra performantelor si calitatii produselor si oferim spre vanzare doar produsele care respecta standarde foarte riguroase.

Casca cu microvibratii

– investim constant in crearea si dezvoltarea de noi produse.

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSunați acum!