casca de copiat cu bluetooth – cum sa o ascunzi pe sub haine

Mic, compact, fara fire care sa iasa din el – se utilizeaza foarte usor(simplu si rapid de montat inainte de examen) si se strica foarte foarte greu – cel mai calitativ sistem de copiat care exista!

     Datorita dimensiunilor sale foarte mici acest sistem de copiat cu bluetooth se poate ascunde cu usurinta in mai multe locuri! In cazul in care vei fi controlat sansele de a fi gasit acest sistem de copiat sunt foarte foarte mici.

     In plus acest sistem de copiat cu bluetooth vine impreuna cu o Micro Casca Wireless model nou 2017, in totalitate de culoarea pielii si de dimensiuni cu 30% mai mici decat modelul 2016. Garantam ca nu se va vedea nimic in ureche decat daca stii ca micro casca este acolo, tragi de ureche si te uiti cu o lumina(Foarte greu de observat deoarece este si capacul de culoarea pielii – cele cu capac negru se vad mult mai usor in ureche).

     Mai jos prezentam cateva moduri de a ascunde stick-ul cu bluetooth:

1. Lipit cu un plasture medicinal sau cu leocoplast de la farmacie pe umar sub urechea in care vei pune microcasca wireless. ATENTIE Nu cu scoci pt ca se va deszipi de la transpiratie! Stick-ul este foarte subtire si GARANTAT nu se va observa nimic, microfonul este aproape de gura si va capta sunetele mai usor – vei sopti  subiectele sau vei face semne mai usor.

2. Pe breteaua de la sutien – se prinde cu un plasture medicinal, leocoplast sau cu un elastic de bani in aceeasi parte cu urechea in care ai pus micro casca wireless.

3. In gulerul de la o camasa – se descoase gulerul pe o lungime de 1….2 cm si se introduce acolo. Se pune apoi o picatura mica de superglue unde ai descusut gulerul ca stick-ul sa nu iasa accidental.

Din experienta clientilor nostri(cateva sute doar anul acesta) care au folosit acest sistem, cel mai bine merge lipit cu un leocoplast de la farmacie pe umar sub urechea in care puneti microcasca dar fiecare in parte il pune unde i se pare mai practic.

     Telefonul mobil il poti tine la tine. La toate examenele ti se va spune ca nu ai voie cu telefon in sala de examen dar nu te va controla nimeni decat daca dai ceva de banuit. Poti folosi orice telefon mobil ce are bluetooth, dar de preferat este sa alegi unul de dimensiuni mai mici pentru a fi mai usor de tinut. Telefonul il mai poti lasa intr-o bluza si bluza in cuier, intr-o mapa, etc dar nu mai mult de 10m de tine. Cel cu care comunici poate fi si in alta tara, minute saai, deoarece este o convorbire telefonica GSM.