Reducere!

Cutiuta GSM cu Casca de Copiat cu Microvibratii

Prețul inițial a fost: 430 lei.Prețul curent este: 389 lei.

Cutiuta GSM cu casca de copiat cu microvibratii este un sistem pentru copiat asemanator cu modelul cu casca de copiat fara fire de culoarea pielii. Acest sistem de copiat foloseste castile de tip magnet pe timpan si colier in jurul gatului. Retine ca nu se pot utiliza castile de tip magnet fara acel colier in jurul gatului.

Dispozitiv up to 4h –  Casca(magnetul) NU are baterie

Stoc Furnizor

Descriere

Cutiuta gsm cu casca de copiat cu microvibratii foloseste castile de tip magnet. Castile pentru copiat cu microvibratii au avantajul ca sunt mai mici si chiar daca lasi volumul la maxim nu se aude nimic in exterior. Insa sunt mai greu de folosit si trebuie sa ai colierul neaparat pus in jurul gatului. Desigur nu trebuie neglijat si riscul de a scoate mai greu castile din ureche. Acestea fiind foarte mici si usoare se pot lipi de ceara din ureche si iesi mai greu afara.

Nu putini sunt aceeia care au ajuns la ORL cu castile blocate in ureche. In unele cazuri mai grave, castile de tip magnet au fisurat timpanul! Atentie: Alegerea utilizarii unui sistem cu microvibratii, presupune ca ati inteles pe deplin riscurile la care va expuneti si vi le asumati in totalitate.

Pachetul conţine

 • Cutiuta GSM RM-200C
 • 12 x Casti Microvibratii:
  • 6 x M Size: 3X1mm
  • 6 x L Size: 5x1mm
 • 4 x Casti i-EarCheat:
  • 2 x M Size: 7x7mm
  • 2 x L Size: 8x8mm
 • Accesorii:
  • Cablu incarcare,
  • Betisor cu Cap Magnetic special extragere casti,
  • Magnet ovat Extragere/Asezare casti,
 • Manual de utilizare Video pe YouTube

BONUS:

 • 1 x Cartela SIM cu Numar Sigilata!

Specificatii Tehnice

 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Raspuns Automat la Apel (la orice numar o apeleaza)
 • Distanta Cutiuta – Casca: max 20cm; Ajutorul Tau – Cutiuta: Nelimitata
 • Microfon incorporat
 • Autonomie Cutiuta:
  • up to 4h in call/300h Stand By zice producatorul
 • Durata incarcare acumulator Cutiuta GSM: 2-4h
 • Autonomie Casca: casca nu are baterie. Se alimenteaza prin colier wireless!
 • Dimensiuni Cutiuta GSM: 56mm x 42mm x 16mm,
 • Dimensiune colier: grosime: ~1.5mm; Diametru Bucla: 35-40cm.

Avem si varianta imbunatatita: am pus un acumulator mai performant si o antena inductoare mult mai eficienta. Rezultatul: sunet mai clar si autonomie mai mare!

Ce este Cutiuta GSM cu casca de copiat cu Microvibratii?

Cutiuta GSM cu casca de copiat cu Microvibratii este un sistem pentru copiat ce are functii asemanatoare cu modelul cu casca de copiat fara fire de culoarea pielii disponibil aici: Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire de culoarea pielii. Are exact aceeasi marime: exact cat o cutie de chibrite.

In cutiuta gsm se introduce o cartela SIM obisnuita, si ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei introduse, cutiuta gsm va raspunde automat si vei auzi in casca ce ti se dicteaza. Dispozitivul are integrat si un microfon performant, deci persoana care te ajuta aude in permanenta ce se intampla in jurul tau.

Daca poti sa soptesti subiectele cel de acasa te poate auzi, insa poate fi riscant. Trebuie sa stii ca microfonul nu poate face minuni si nu iti va citi pe buze – microfonul este unul obisnuit! Daca insa nu vrei sa risti sa fii prins cand soptesti subiectele poti alege o Camera in Nasture de ultima generatie din gama i-Cheat, care poate trimite subiectele in doar cateva secunde.

Cu ce difera Cutiuta GSM cu casca de copiat cu microvibratii?

Cutiuta GSM cu casca de copiat cu microvibratii foloseste alt tip de casca (de tip magnet) si astfel este aproape imposibil de observat ca o ai in ureche. In acelasi timp datorita principiului de functionare diferit, poti seta volumul la maxim fara a se auzi in exterior.

Cum se foloseşte Cutiuta GSM cu casca de copiat cu Microvibratii?

În Cutiuta GSM se va introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, Cutiuta GSM va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care va apelat.

Ca sa economisesti bateria, persoana care te ajuta poate sa inchida apelul si va reapela cand este necesar. După ce inchide apelul, Cutiută GSM va rămâne în stare de aşteptare. Nu-ţi fă griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte puţin în starea de aşteptare.

Cutiuta GSM cu casca de copiat cu microvibratii are şi un microfon foarte sensibil. Acest microfon captează şi cele mai slabe sunete, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen(îi poţi şopti subiectele). Daca nu doresti sa soptesti subiectele poti folosi o camera video in nasture pentru copiat ce trimite imagini in timp real.

Cutiuta gsm cu casca de copiat cu microvibratii

Pas 1

Cutiuta GSM cu casca de copiat cu microvibratii va trebui încărcată. O lumină roşie sau albastră va clipi atât timp cât cutiuta gsm se încarcă. După terminarea încărcării, ledul va rămâne aprins. Se va scoate de la încărcat exact înainte de a pleca la examen, deoarece cutiuta gsm pentru copiat se poate descărca câte puţin chiar daca nu o foloseşti.

Pas 2

Pune cartela SIM care urmează să o introduci în Cutiuta GSM într-un telefon. Verifică dacă codul PIN este dezactivat! Dacă nu este, dezactiveaza-l din setările de siguranţă ale telefonului mobil.

Pas 3

Pune cartela SIM în cutiuta GSM. Apăsă scurt butonul de SOS/RESET după care ţine apăsat butonul de ON/OFF preţ de 7-8 secunde. Se va aprinde o lumină roşie sau albastră de câteva ori preţ de câteva secunde, după care toate luminile vor rămâne stinse pe toată durata utilizării.

După ce luminile sau stins poţi apela numărul cartelei SIM. ATENŢIE: Verifica numărul cartelei SIM să fie notat corect!

Pas 4

Pune colierul in jurul gatului. Nu iti fa probleme, colierul este suficient de larg incat sa nu fie pe baza gatului. Atentie la Doamne: trebuie sa aiba un decolteu modest si nu unul foarte generos 🙂

Pas 5

Pune castile cu microvibratii in ureche – gasesti un tutorial video cum sa pui castile de tip magnet in ureche.

Pas 6

Persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM. Cutiuta gsm cu casca de copiat cu microvibratii va răspunde automat la apel şi va transmite sunetul în cască. Cutiuta are şi microfon, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen sau îi poţi şopti subiectele. Apelul se poate încheia atât de cel care te ajuta cât şi de tine apăsând scurt pe butonul ON/OFF.

Fara Colier pot folosi castile magnetice?

Cutiuta gsm fara colier functioneaza doar cu casca de culoarea pielii. Daca vei folosi castile de tip magnet impreuna cu Cutiuta GSM fara colier va trebui sa pui cutiuta pe umar, sub urechea unde ai casca, volumul dat la maxim, dar sunetul va fi foarte slab: abia abia daca vei intelege ceva.

Deci daca vrei sa folosesti casti de tip magnet, automat ai nevoie de Cutiuta GSM cu colier. Asta desi unii vanzatori le promoveaza gresit ca ar functiona: da functioneaza dar nesatisfacator.

O parte dintre clienti s-au ferit de acest sistem cu casti microvibratii deoarece utilizarea lui presupunea sa ai colier in jurul gatului – nu vroiau sa aibe fir pe corp.

Aceasta temere este complet gresita intrucat colierul este foarte subtire in primul rand, iar in al doilea rand colierul este mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Acesta vine pe sub haine si nu se vede nimic in exterior.

Colier in jurul gatului

Pentru a putea folosi o casca cu microvibratii este necesar ca dispozitivul tau (cutiuta gsm, bluetooth, etc) sa aiba un colier ce trebuie pus in jurul gatului. O parte din utilizatori insa nu vor sa aiba acest colier considerandu-l in mod fals un dejavantaj.

In realitate nu este chiar un asa mare dezavantaj intrucat colierul este subtire, e mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Nu se poate vedea nimic suspicios in exterior decat daca te imbraci cu un tricou mulat pe corp. Altfel doar daca te dezbraca il poate vedea.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Cutiuta GSM cu Casca de Copiat cu Microvibratii”