Camera Video in Nasture S4

3.000 lei

Camera S4 este deja la a 4-a generatie de camere video in nasture din gama profesionala. Punem mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 este compatibil cu mini modul 4G LTE – deci nu mai ai nevoie de Router separat sau Hotspot de la telefon!

Stoc Furnizor

Cod Produs: iCheats4 Categorii: , ,

Descriere

Camera S4 este deja la a 4-a generatie de camere video in nasture din gama profesionala. Punem mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 are integrat modul 4G LTEdeci nu mai ai nevoie de Router separat sau Hotspot de la telefon!

Servere Video Ultra Rapide pe Europa ce nu Expira!

Camera Video in Nasture S4 - Pachet Profesional

Acesta reprezinta cel mai complet Sistem Profesional care exista pe piata. Ai inclus toate tipurile de casti care exista si cea mai performanta camera in nasture. Sistemul contine:

 • Mini Camera S4 in Nasture – Model Nou 2022
 • Mini Modul 4G LTE Unlocked – Suporta orice Cartela SIM Obisnuita
 • Mini Acumulator 5,5×6,5×1 cm – pana la 5 Ore Autonomie
 • Husa Speciala de pus pe brat Acumulator si Modul 4G(optional)
 • Buton de Urgenta

Buton de Urgenta

O simpla apasare si inchizi tot sistemul: inclusiv Camera, inclusiv partea de Internet cu SIM!

Imposibil de detectat !!!

La restul sistemelor, daca observi ca se vine cu dispozitiv de detectat in sala, trebuie sa inchizi 2 sisteme pe rand:

Camera + Router 4G

Deci 2 dispozitive – necesita timp in care poti fi depistat!

Este singurul sistem ce nu foloseste Wifi !!! Functioneaza cu o singura cartela SIM !!! Sistemul din poza este tot ce ai nevoie:

FARA Router sau Cutiuta GSM !!!

Camera Video in Nasture S4 - Cum functioneaza?

Simplu de utilizat:

 1. In modulul 4G LTE se introduce o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune cu internet,
 2.  Se porneste sistemul de la butonul de pe acumulator,
 3. Se instaleaza aplicatia disponibila gratuit (ai link de descarcare in manualul de utilizare),
 4. Se scrie in aplicatie ID-ul camerei tale si se da conectare

Asta e tot !

 Ajutorul tau, care se poate afla la orice distanta de tine (chiar si in alta tara), din aplicatie are control total asupra camerei tale. O data pornita camera tu nu mai trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul utilizarii, decat doar daca vrei sa opresti sistemul. Cu aceasta aplicatie ajutorul tau poate porni camera pe Video Live, poate face poza 4K, poate face captura de ecran.

Camera Video in Nasture S4 - Demonstratie Poze 4K

Camerele sunt singurele camere la care camera face o poza pe care o trimite ajutorului tau in aplicatie. Restul camerelor fac doar o captura de ecran la fereastra de Live Video. Pe live rezolutia si calitatea sunt de 10 ori mai mici!

Camera Video in Nasture S4 - Mini Modul 4G LTE

Camera Video S4 in nasture suporta mini modul cu cartela 4G LTE. Este singura camera video in nasture de pe piata la ora actuala ce nu are nevoie de o retea WiFi !!! Mini Modulul 4G este de la Huawei – cel mai mare producator de retele GS

Modulul 4G
inlocuieste Routerul 4G !

Routerul 4G face o retea Wifi pentru a comunica cu camera. Chiar daca este ascunsa reteaua se poate gasi cu usurinta cu orice aplicatie WiFi Scan.

Modulul nostru 4G LTE NU comunica prin Wifi cu camera!

Routerul are dimensiuni
mai mari !

Orice camera in nasture ai alege, va avea nevoie de acces la internet. Celelalte camere folosesc Routere 4G care sunt de cel putin 3-4 ori mai mari si astfel mai greu de ascuns!

In plus toate Camerele comunica Wireless cu Routerul printro retea Wifi care acum se poate descoperi destul de usor.

Camera S4 este singura camera fara retea Wifi!

Camera Video pentru copiat i-Cheat S4

La celelalte sisteme cu camera video in nasture,  dupa cum poti observa, doar Routerul este mai mare decat bateria Camerei S4 !!!

Routerul 4G face o retea Wifi pentru a comunica cu camera. Chiar daca este ascunsa reteaua se poate gasi cu usurinta cu orice aplicatie WiFi Scan.

Modulul nostru 4G LTE NU comunica prin Wifi cu camera!

Camera Video pentru copiat i-Cheat S4

Camera Video in Nasture S4 - singura camera fara Wifi!

Pe piata mai exista un singur model de camera video in nasture ce nu are nevoie de Router 4G separat. Insa desi are modul 4G, camera tot creaza o retea Wifi. Camera S4 este singura camera ce nu foloseste absolut deloc reteaua Wifi!

Model concurent ce suporta cartela SIM. Insa si acest model creaza o retea Wifi ascunsa care se poate descoperi cu usirinta.

In plus modulul GSM cu care vine aceasta camera este foarte instabil si functioneaza doar daca are semnal GSM 4G Full, se incalzeste foarte tare, consuma multa baterie – are autonomie mica.

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reincarcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cat mai mici.

La comanda putem modifica camera astfel incat sa ii punem o baterie interna. Insa din experienta nu recomandam acest lucru intrucat camera trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara pentru a nu trage de bluza in jos: risca sa cada sau sa filmeze pe tavan din cauza greutatii.

Camera Video pentru copiat i-Cheat S4

Camera Video in Nasture S4 - Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti intregul sistem:

 • inclusiv partea de 4G
 • inclusiv camera

La celelalte sisteme de pe piata vei avea de oprit 3 sisteme: camera, routerul sau telefonul si cutiuta gsm. Fiecare se inchid de la butoane separate. Si pentru a nu putea fi detectate va trebui sa te asiguri ca le ai inchise pe toate!

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Buton urgenta camera copiat

Cu noul sistem de camera video S4, fiind toate sistemele integrate intrunul singur, cu o simpla apasare de buton, poti opri intregul sistem: totul in doar 2-3 secunde.

Dupa ce pericolul a trecut, mai apesi o data pe buton si intregul sistem porneste si se reconecteaza automat in doar 2-3 minute!

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera S4. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Desi nu pare util acest buton poate fi extrem de util. Camera S4 este singura camera care are acest buton. Poate fi extrem de util in situatia in care se vine cu un detector.

Husa speciala de de pus pe brat!

Camera pentru S4 vine (optional) cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Camera Video in Nasture S4 Server Cloud in Europa

Spre deosebire de modelele competitive de pe piata, Camera S4 foloseste servere in Cloud din mai multe locatii. Astfel se inbunatateste viteza de conectare si se micsoreaza intarzierile ce pot aparea.

S4 foloseste servicii din Romania/Europa!

S4 este singura camera video ce foloseste serviciile de Live Video Streaming direct din Romania/Europa! Asta inseamna ca imaginile vor ajunge mult mai repede la persoana care te ajuta. In plus aceste servicii sunt platite si astfel sunt garantate.

Pentru ca ajutorul tau sa poate primi imaginile cu maxim 2 sec intarziere, trebuie insa ca atat camera cat si ajutorul tau de acasa sa aibe internet cu viteza cat mai buna! La camerele Chinezesti se intampla destul de des ca in ciuda faptului ca internetul este ok imaginile sa aiba si 10…12 sec intarziere sau chiar sa nu te poti conecta la camera.

Este necesar ca aceste servicii sa fie reinoite anual! Astfel va fi necesar sa se faca un update al aplicatiei si al camerei. Costurile anuale pot varia – informatii suplimentare cereti la telefon. Se poate opta si pentru servicii care nu necesita plata anuala -servicii gratuite localizate in China.

Daca alegi serviciile gratuite nu va mai trebui sa faci update, insa serverele gratuite sunt aglomerate si nu beneficiaza de banda garantata – ca rezultat uneori camera poate functiona mult mai greu sau chiar poate avea momente de DownTime chiar daca semnalul GSM este bun. Mai pe scurt serviciile gratuite iti transforma camera in una obisnuita China.

Sanse de sub 0.1% ca serviciile pt S4 sa nu functioneze!

S4 foloseste servicii de la Amazon prin partenerii acestora. Aceste servicii sunt folosite si de MCDonald’s, Dedeman, multe dintre Bancile din Romania, etc. Aceste servicii sunt securizate si garantate cu 99,9% worcking time!

Atata timp cat camera are o conexiune cu viteza buna la internet (semnal 4G bun in zona unde vrei sa folosesti camera) dar si persoana care te ajuta are internet cu viteza buna, practic nu poate exista nici un motiv sa nu functioneze sistemul!

Camerele Chinezesti se pot inchide oricand

Chiar in acest moment pe OLX sunt multe camere (GX600 si alte modele no name) care nu mai functioneaza decat daca cel care primeste imaginile este in aceeasi retea WiFi cu camera. Asta inseamna ca nu pot fi folosite pe o distanta mai mare de raza de acoperire a retelei WiFi (10-30m).

Acest lucru se poate datora mai multor cauze. De exemplu Chinezul care le-a produs a inchis firma si nu a mai platit facturile furnizorului de servicii pentru sistemele respective. De aceea nu te poti baza pe Camerele Chinezesti.

Camerele S1, S2, S3 precum si noul model S4 foloseste servicii din Romania/Europa si oricand se poate plati si reinoi abonamentul. Pe cand la cele Chinezesti: i-al pe Chinez de unde nui!

Camera Video in Nasture S4 - Aplicatie disponibila Windows

Pentru a putea utiliza camera, ai la dispozitie o aplicatie gratuita pentru Calculatoare/Laptop ce ruleaza sistem de operare Windows. Nu functioneaza pe MAC.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Camera Video in Nasture S4”