Camera Video pentru Copiat GX800 in Nasture

 Camera Video pentru Copiat GX800 in Nasture este cea mai evoluata camera la ora actuala(anul 2017)! Aceasta este capabila sa transmita Imagini LIVE cu subiectele, atat de pe o foaie de hartie cat si de la un Monitor LCD. Imaginile sunt trimise la sute de km departare in doar 1-3 secunde!

Camera GX800 este model 2017-2018. Vezi noul model 2023 de Camera video pentru copiat la care cartela sim intra direct in nasture!

  • Fara alte Module Separate!
  • Fara Fire groase de legatura!
  • Fara Baterii imense de Scuter  la tine!
  • Fara Hotspot de la Telefon
  • Fara Router 4G LTE

Mai sunt modele promovate ca fiind cu cartela SIM insa se omite intentionat a spune ca de fapt cartela NU intra in nasture ci au fire foarte groase de legatura, o baterie imensa de scuter si module secundare in care se introduce cartela SIM. Toate aceste nu iti sunt aratate in poze!

 

     Cel care primeste subiectele o poate face din orice locatie din orice colt al lumii ce are acces la internet. Nu are nevoie decat de un PC, Laptop obisnuit, telefon mobil (smartphone) sau tableta pe care se va instala un program gratuit de receptie a imaginilor.
     Camera are integrat un acumulator LiPo reincarcabil, ce ii confera o autonomie de pana la 3 ore de transmisie LIVE continua.

Avantaje Camera Video pentru Copiat GX800 in Nasture:

   – Fara sa fie nevoie sa ai cu tine Telefon Mobil;
   – poti folosi mai multe lentile in functie de nevoi: cu unghi mare sau ami mic, cu zoom, etc;
   – acumulator reincarcabil intern – pana la 3 ore autonomie;
   – cel mai stabil program de receptie a imaginilor de pe piata;
   – procesor Cortex-A53 1.8Ghz si 2 Gb DDR3 1333 MHz;
   – firul intre camera si modul foarte subtire si lung – poti ascunde modulul negru oriund epe corp.

Camera Video pentru Copiat GX800:

   – imaginile LIVE sunt transmise la mii de km departare in doar 1…2 secunde;
   – NU mai este nevoie de telefon mobil,
   – datorita tehnologiei CDMA folosite, camera video pentru copiat este aproape imposibil de detectat si de bruiat;
   – imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet;
   – cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoi sa apese pe vre-un buton;
   – dimensiuni mai mici – o poti ascunde mult mai usor, mai ales vara cand mergi subtire imbracat;
   – ai un singur fir foarte subtire care duce la camera din nasture.

Este important sa stii sa deosebesti o Camera Video pentru Copiat GX800 originala, deoarece exista persoane care se folosesc de numele sistemelor noastre dar in realitate vand produse mult inferioare.

Partea buna este ca le poti recunoaste foarte usor deoarece:

– Camera GX-800 Pro este singura camera de pe piata care are mufa de incarcare Type C;
– Firul dintre camera si acea unitate neagra de procesare a imaginilor este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime;
– Camera GX-800 Pro are mai multe lentile care se pot schimba cu usurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

       Poti utiliza mai multe lentile pentru camera video, La ce te ajuta?
Camera Video pentru copiat GX800 poate fi montata atat inlocuind un nasture de la camasa de la piept cat si de la maneca. Daca vei monta camera la piept vei fi nevoit sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau sa poata vedea subiectele. Daca este la monitor atunci este chiar recomandat sa montezi camera cu nasture la piept. In schimb daca vei pune nasturele cu camera la maneca, cel de acasa te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele. Astfel tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate.

camera video pentru copiat in nasture

La camera video pentru copiat gx800 se pot folosi mai multe lentile cu Nasture.

       Lentilele mascate de un nasture obisnuit au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic.  Astfel iti va usura destul de mult sarcina da a filma subiectele, deoarece poti alege lentila potrivita nevoilor tale. Ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic. Astfel vei monta cu usurinta camera la maneca sau la piept la care scrisul este pe foaie sau la monitor. Vei face mai multe teste de acasa si vei folosi lentila care crezi ca ti se potriveste mai bine. Camera este foarte mica, are 0.5×0.5 cm cu 1mm grosim, iar irul este foarte subtire si suficient de lung

       Firul dintre camera si modulul megru este subtire si lung, la ce te ajuta?
Camera in nasture are dimensiuni foarte mici:0.5×0.5 cu 1mm . Astfel poti monta camera video in nasture la maneca fara probleme pt ca garantat nu se va vedea. Foarte multi dintre clienti folosesc camera pusa la maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera. Firul dintre camera in nasture si modulul negru de procesare a imaginilor este foarte subtire si suficient de lung ( aprox 1.5m). Astfel vei putea monta camera in nasture atat la maneca cat si la piept iar acel modul pentru procesarea imaginilor il poti ascunde oriunde pe corp. La celelalte modele intre camera in nasture si modulul de procesare este o pamblica neagra foarte lata si destul de scurta care face foarte grea ascunderea modulului negru.

camera pentru copiat la examen

Camera Video pentru Copiat in Nasture de dimensiuni foarte mici.

Cum functioneaza acest sistem de copiat cu camera video pentru copiat?
Camera video din nasture filmeaza subiectele, le trimite prin acel fir lung catre unitatea de procesare. Aceasta le proceseaza si le transmite mai departe pe internet catre ajutorul tau de acasa. Este important ca acolo unde vei folosi camera sa ai semnal bun.

Ce trebuie sa ai la tine?

– Trebuie sa ai camera video GX-800 Pro – preia imaginile de pe foaie sau monitor LCD, le prelucreaza si le transmite pe internet
– Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire – pentru a primi raspunsurile. NU este inclus in pret!

     Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele. Este recomandat sa folosesti Cutiuta GSM sau Cardul GSM deoarece vei introduce o alta cartela SIM si nu ai nevoie de telefon mobil.

     Cum se foloseste?

      Este foarte simplu de utilizat, inainte sa intri in cladirea unde se va trebuie doar sa  pornesti camera. Camera se va conecta automat la internet si va sta in stare de asteptare: asteptand ca ajutorul tau de acasa sa se conecteze. Ajutorului tau de acasa o sa ii apara automat in aplicatie cand camera ta este pornita si va trebui doar sa dea click pe butonul de View.
     Mai trebuie doar sa dai drumu la sistemul tau audio pe care il ai si esti gata!

     Cum se pot Vizualiza Memora imaginile?
     Ajutorul tau, cu aplicatia instalata va putea controla camera ta. Tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul utilizarii. El poate face face poze sau inregistra video subiectele pe care apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita. Imaginile se pastreaza in memoria dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Sau le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri Windows sau Mac.

Specificatii camera video pentru copiat gx800 in Nasture:
   – Autonomie acumulator: pana la 3h;
   – Timp de incarcare: ~ 3h;
   – marime: cat doua cutii de chibrite;
   – Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria PX-600.

Setul cuprinde:
   – camera video in nasture GX-800 + mini Modem 4G;
   – 10 nasturi de schimb identici cu camera;
   – cablu de incarcare;
   – manual de utilizare foarte detailat;
   – certificat de garantie.