sistem de copiat cu casca japoneza

Sistem de Copiat cu Casca MC-2500

200,00 lei

Cel mai performant sistem de copiat din punctul de vedere al raportului pret/calitate de pe piata !!!

Acest Sistem de Copiat cu Casca Japoneza este cel mai simplu dispozitiv pentru copiat la examene. Desi pretul este mai mic comparativ cu restul sistemelor, aceste casti de copiat la examene dau rezultate foarte bune

Avantaje:
   – foarte simplu de folosit
   – compatibil cu orice telefon mobil
   – are microfon foarte performant
   – Casca Japoneza toata de culoarea pielii

BONUS: 6xBaterii Sony 337

Descriere

     Sistem de copiat cu casca japoneza – Castile Japoneze pentru copiat nu pot primi semnalul audio direct de la telefonul mobil decat daca se umbla in telefon si se fac cateva modificari in interior, metoda mai putin utilizata si nerecomandata de noi. De aceea aveti nevoie de un sistem intermediar care sa preia semnalul de la telefonul mobil si sa il transforme in semnal wireles pe care microcasca japoneza sa il receptioneze.

Acest sistem este compus dintr-un handsfree (noi folosim doar handsfreeuri originale:HTC,, Motorola, etc deoarece au microfoane sensibile si cordonul foarte subtire dar rezistent) care preia semnalul prin muja jack de 3,5mm de la telefonul mobil (prin conectorul de handsfre, casti, care il are orice telefon mobil) si il transforma in semnal wireless transmitandu-l la microcasca japoneza din ureche cu ajutorul Antenei colier.

De la colier la ureche nu exista absolut nici un fel de fir! Conexiunea cu casca este: automata, wireless si invizibila oricarui detector!

Sistem de copiat format din casca japoneza, model MC-2500(modelul nou toata de culoarea pielii) + un colier ce se conecteaza la telefonul dumneavoastra (jack 3.5 mm) si care asigura transmiterea sunetului catre microcasca japoneza. Acest sistem are si un microfon sensibil la baza colierului, adica mai jos putin de gat(aproape de gura) si un buton de unde poti raspunde sau inchide apelul la nevoie. Se poate folosi si pentru Mp3 Player.

Sistem de copiat cu casca japoneza – Microcasca Japoneza MC-2500:

– NU scrie A680 pe ea !!!
– are capac cu filet metalic la baterie,
– NU are sertaras culisant care se rupea usor sau bloca bateria,
– are capacul de culoare crem – culoarea pielii, NU Negru,
– are exact 7mm diametru si 12mm lungime(~30% mai mica)
– are difuzor non Magnetic – 100% Nedetectabila
– are sunet cu 15% mai puternic datorita noului dif non Magnetic
– filtru activ si pasiv pt semnale parazite – sunet foarte clar
– este toata de culoarea pielii. ATENTIE: cele cu negru se vad ca un dop in ureche! Sistem de copiat cu casca japoneza
sisteme de copiat cu casca japoneza