antena 4g imbunatatire semnal router Huawei

Set 2 Antene 4G LTE pentru imbunatatire semnal Router Huawei

Set de doua mini Antene 4G LTE ce se conecteaza la routerele Huawei pentru a imbunatati semnalul GSM in cazul in care examenul se tine intr-o locatie unde nu prea este semnal. Antenele sunt foarte finute, au dimensiuni foarte mici si se pot ascunde cu usurinta impreuna cu modemul pe sub haine. Modemul se poate lipi cu leocoplast medicinal pe abdomen sau se poate merge la un croitor si dintr-un brau din acela elastic se poate face ca o centura in jurul abdomenului, brau pe care se vor coase niste buzunarase und ese va pune camera si routerul 4G.

Setul NU se vinde separat ! Se vinde doar impreuna cu Routerul 4G!

Categorie:

Descriere

          Antena 4g imbunatatire semnal router Huawei ce se pot folosi pentru a imbunatati semnalul GSM in cazul in care examenul se da intr-o zona cu semnal mai slab. Semnalul GSM bun este foarte important pentru orice timp de camera pentru copiat deoarece cu cat semnalul este mai bun cu atat viteza la internet este mai mare iar camerele video au nevoie de viteza buna la internet pentru a putea transmite imagini in timp real.

          Antenele sunt speciale pentru retelele 4G LTE din tara noastra si se potrivesc pentru mini Routerele Huawei E 5577C de pe siteul nostru. Aceste mini antene pot aduce o imbunatatire insemnata a semnalului si pot face diferenta intre a functiona sau nu sistemul. Trebuie mentionat ca aceste mini antene nu fac minuni si aduc semnalul din alta parte! Deci in acea zona trebuie sa existe cat de cat semnal 4G si folosind aceste mini antene puteti imbunatati receptia routerului 4G.

          Antenele au o constructie robusta, sunt finute, foarte flexibile se muleaza usor pe corp – le vei putea ascunde cu usurinta.


antena 4g imbunatatire semnal router Huawei:

1.Frequency: 698-960/1710-2700MHZ          
2.VSWR: <=1.5
3.Gain: 5 dBi (Max)
4.Polarization Type: Vertical
5.Rated Power: 50W
6.Input Impedance: 50 Ohms nominal
7.Length: 17.5CM
8.Connector Type: TS9 Adapter

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.