Generator Digital de Zgomot

9.565 lei

Sistem generator de zgomot digital cu spectru larg de frecvente. Prin emiterea unor zgomote pe diferite frecvente, blocheaza captarea sunetelor atat de microfoanele clasice sau cele de captare a sunetului prin pereti/usi cat si de sistemele cu laser beam de la distanta. Nu este un dispozitiv de bruiaj in radiofrecventa – nu se supune reglementarilor ANCOM!

Disponibilitate: 14 Zile Lucratoare.

*(Plata 100% in Avans – Nu se accepta Retur!)

Stoc Furnizor

Categorie:

Descriere

Dispozitivul este proiectat pentru a preveni ascultarea prin dispozitive care nu pot fi detectate prin contramăsuri convenționale și instalate în jurul perimetrului unei încăperi – microfoane de perete cu fir, microfoane de contact, transmițătoare de priză de curent alternativ și sisteme de ferestre bazate pe reflexia laser/infraroșu/ fascicule de microunde. Este o completare excelentă la contramăsurile de nivel înalt.
Utilizează o combinație de traductoare și difuzoare amplasate strategic în întreaga zonă țintă pentru a crea o pătură de zgomot de mascare care acoperă conversațiile private de la interceptări.
Este binecunoscut faptul că sunetul se distribuie prin pereți, uși, ferestre și alte construcții. În unele materiale, sunetul circulă chiar mai bine decât prin aer. De exemplu, apa este un bun conductor și un sistem de încălzire poate trece o conversație dintr-o cameră. Ascultătorii profită de acest lucru folosind microfoane de contact. Aceste microfoane preiau vibrațiile din conductele de aer, instalații sanitare, structuri, pereți, ferestre, uși, podele, tavane și multe altele. Este posibil ca microfoanele să nu fie în aceeași încăpere cu conversația, dar pot fi la mai multe etaje sau încăperi, atașate la o țeavă sau un alt element de fixare.

Dispozitivul poate face aceste dispozitive inutile. Produce zgomot acustic nefiltrabil care este transferat în construcții de traductoare și difuzoare. Are parametri optimi de putere si poate fi setat pe diferite tipuri de suprafete. Dispozitivul injectează cea mai mare parte a puterii sale în suprafețe, în timp ce doar o mică parte a zgomotului ajunge în interiorul unei încăperi. Acest lucru nu îi obligă pe oameni să vorbească mai tare. Dispozitivul poate fi furnizat cu adaptoare pentru montare pe pereti, tavane, ferestre etc.
Dispozitivul nu injectează zgomotul în suprafețe, ci îl radiază în spațiul înconjurător. Dispozitivul este de obicei utilizat în conducte de aer, plăci de tavan etc.

Zgomot aleatoriu
Dispozitivul este format din 3 generatoare digitale independente de zgomot alb. „Alb” înseamnă că zgomotul este complet aleatoriu și este distribuit în mod egal de-a lungul spectrului vocal. Această distribuție oferă rezistență completă la filtrarea unei conversații. O altă caracteristică a zgomotului alb este imprevizibilitatea acestuia, adică nu există nicio metodă de a-l șterge dintr-o conversație înregistrată.

MASCAREA VOCEI
Vocile bărbaților și femeilor constau dintr-o mulțime de frecvențe produse simultan în timpul vorbirii. Aceste frecvențe se situează între 100 Hz și 6000 Hz. Dispozitivele de ascultare au de obicei o gamă mai restrânsă, mai ales din cauza limitărilor de dimensiune, a schemei dispozitivului și a duratei bateriei. Dispozitivul are o gamă de 250-5000 Hz, care este optimă pentru a acoperi toate tipurile de voci și pentru a suprima toate dispozitivele de ascultare.

OPERAȚIUNE
Dispozitivul folosește o combinație de traductoare și difuzoare plasate strategic în întreaga zonă țintă pentru a crea o pătură de zgomot de mascare care acoperă conversațiile private de la interceptări. Fiecare traductor utilizează adaptoare pentru montarea pe o varietate de suprafețe, cum ar fi pereți, ferestre, conducte, instalații sanitare etc. Cele trei canale separate permit utilizatorului să adapteze zgomotul pentru materiale separate, permițând o mai mare flexibilitate și o protecție sporită.

INTRARE LOOPBACK
Dispozitivul are o intrare LOOPBACK care permite reglarea ușoară și rapidă la nivelul necesar de zgomot. Microfonul cu sondă opțional DNG-MIC și stetoscopul cu sondă DNG-STET sunt utilizate pentru măsurătorile necesare.

SET FURNIZAT
Sistemul este furnizat cu cablu de alimentare AC și manual de utilizare. Sunt disponibile difuzoare separate pentru a acoperi o gama cat mai diversificata de frecvente. Cantitatea acestora depinde de dimensiunea camerei și de situație. Microfonul cu sondă DNG-MIC și stetoscopul cu sondă DNG-STET sunt, de asemenea, vândute separat.

Protejează de
– Stetoscoape electronice (microfoane de contact)
– Microfoane încorporate în pereți sau alte construcții
– Sisteme de supraveghere cu laser si microunde folosind reflexii de la ferestre
– Alte modalități vibro-acusice de scurgere a informațiilor
– Raspuns in frecventa: 250-6500 Hz
– Alimentare: 110 V AC, 220 V AC

SPECIFICATIONS

 

Digital Noise Generator 
Size1.7 x 5.9 x 10 in. (4.4 x 15 x 25.4 cm)
Weight2.2 Kg
Output Max2 x 8W
Min. load channel 1,23 ohms
Min. load channel 38 ohms
Frequency250-5000 Hz
Power110 V 60 Hz (220V 50 Hz)
 

Transducer 1

Size3 x 1.25 in. (7.6 x 3.1 cm)
Weight1 lb (454 g)
Impedance6 ohms
 

Omni Speaker 2

Size5 x 5.75 in. (12.7 x 14.6 cm)
Weight2 lb. (907 g)
Impedance24 ohms
 

Probe microphone DNG-MIC

Output Level1 V
Weight110 grams

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Generator Digital de Zgomot”