Reducere!

Cutiuta GSM cu Casca de Copiat fara Fire

(21 de recenzii clienți)

399,00 lei

Cel mai performant sistem de copiat: Cutiuţa GSM cu cască japoneză MC-2500 pentru copiat la examene. Acest sistem este ideal pentru examenele importante şi exigente unde nu ai voie cu telefon mobil în sala de examen. Căşti de Copiat fără fire Profesionale!

Vezi si Noul model 2022: Cutiuta GSM Modificata

Descriere

Cutiuţă GSM este cel mai căutat şi bine vândut sistem pentru copiat cu casca fără fir de culoarea pielii. Folosind acest dispozitiv nu mai eşti nevoit să iei cu tine în sala de examen un telefon mobil.

Este cel mai folosit sistem pentru copiatul la examene, ce face parte din gama profesională. Acest sistem reprezintă apogeul sistemelor pentru copiat la examene.

Combina tehnologii avansate de transmitere a datelor, le criptează cu ajutorul unor protocoale foarte bine puse la punct făcându-le astfel aproape imposibil de detectat sau de bruiat.

Răspunde singură la apel în cazul întreruperii convorbirii! Are o autonomie de până la ~4 ore în convorbire. Are integrat un microfon foarte performant.

Cum se foloseşte Cutiuţă GSM pentru copiat

În Cutiuţă GSM se introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, Cutiuţa GSM va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care va apelat.

În acelaşi timp Cutiuţa GSM are şi un microfon foarte sensibil. Acest microfon captează şi cele mai slabe sunete, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen(îi poţi şopti subiectele).

Dacă examenul este foarte exigent şi nu poţi şopti subiectele atunci ai nevoie de o cameră video de copiat ce trimite LIVE imagini cu subiectele.

De unde ştie cel care îţi dictează când să te sune? Este o întrebare foarte bună, iar răspunsul e simplu. Cunoscând ora la care începe examenul, stabileşti cu persoana care îţi dictează să te sune la ora respectivă. Poţi porni şi ascunde cutiuţă de acasă. Vei efectua un apel de probă pt a te asigura că totul funcţionează bine.

După ce închizi acest apel de probă Cutiuţă GSM va rămâne în stare de aşteptare. Nu-ţi fă griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte puţin în starea de aşteptare.

Caracteristici

Calitatea sunetului este foarte bună iar sensibilitatea microfonului este foarte mare, până la 10m. O caracteristică foarte importantă pentru cutiuta GSM o reprezintă funcţia de răspuns automat, mai precis când cineva apelează numărul SIM-ului aflat în dispozitiv, acesta va răspunde în mod automat, fără să fiţi nevoit să apăsaţi vreun buton.

Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai bune sisteme de copiat garantând siguranţă 100%.

Caracteristici Cutiuţă GSM

 • Nu ai nevoie de telefon mobil – Cutiuţa este ea în sine un mini telefon mobil,
 • Nu se poate detecta de sistemele video de supraveghere montate în sălile de examen,
 • Nu are conexiune Bluetooth – deci nu are ce să se vadă dacă se dă căutare pt dispozitive Bluetooth,
 • Are dimensiuni foarte reduse – cât o cutie de chibrite – se ascunde uşor pe sub haine,
 • Are o autonomie de minim 4 ore în apel continuu şi de peste 300 ore în standby,
 • Raspune automat la apel ori de câte ori este apelata,
 • Microfonul este sensibil – cel care te ajută poate auzi şi cum merge supraveghetorul prin sala de examen,
 • Volumul se poate regla de la butoanele +/- astfel încât să auzi doar tu în ureche.

Date Tehnice

 • Dimensiuni: cât o cutie de chibrite,
 • Autonomie: în convorbire: până la 4 ore si standby până la 300 ore,
 • Durata pentru încărcare: ~3 ore,
 • Sensibilitate microfon: max 10m….15m,
 • Distanţa până la microcasca : max 75 cm,
 • Răspuns automat la apel.

Caracteristici microcasca japoneză

 • Model 2020 cel mai performant model existent pe piaţă,
 • Este cu 30% mai mică decât modelul MicSpy,
 • Nu are capac negru – are integral culoarea pielii,
 • Este vopsită din fabrică, nu se şterge culoarea după câteva utilizări,
 • Sistem de fixare a bateriei este foarte rezistent, are un filet metalic, fără părţi în mişcare ce se pot rupe,
 • Sunet de calitate: puternic şi clar,
 • Are o autonomie de până la 6 ore.

Cum se foloseşte Cutiuţă GSM?

Pas 1

Cutiuţa GSM va trebui încărcată. O lumină roşie sau albastră va clipi atât timp cât cutiuţa se încarcă. După terminarea încărcării, ledul va rămâne aprins. Se va scoate de la încărcat exact înainte de a pleca la examen, deoarece cutiuţa se poate descărca câte puţin chiar dac anu o foloseşti.

Pas 2

Pune cartela SIM care urmează să o introduci în Cutiuţa GSM într-un telefon. Verifică dacă codul PIN este dezactivat! Dacă nu este, dezactiveazal din setările de siguranţă ale telefonului mobil.

Acest pas este unul foarte important deoarece Cutiuţa GSM nu are tastatura, deci nu poţi introduce codul pin al cartelei.

Aceasta va porni dar cartela având cod de siguranţă nu se va putea înregistra în reţeaua GSM şi deci când persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM va răspunde robotul.

Acest pas trebuie făcut o singură dată – codul o dată dezactivat va rămâne dezactivat până când vei dori tu să îl activezi înapoi.

Pas 3

Pune cartela SIM în cutiuţa GSM. Apăsă scurt butonul de SOS/RESET după care ţine apăsat butonul de ON/OFF preţ de 7-8 secunde. Se va aprinde o lumină roşie sau albastră de câteva ori preţ de câteva secunde, după care toate luminile vor rămâne stinse pe toată durata utilizării.

După ce luminile sau stins poţi apela numărul cartelei SIM.

ATENŢIE: Verifica numărul cartelei SIM să fie notat corect!

Pas 4

Pune o baterie 337 în microcasca japoneză şi introdu casca în ureche, Împinge cu degetul mic până când aceasta nu se mai observă. Casca nu se va observa în ureche decât dacă ştii că este acolo şi te uiţi foarte atent de aproape cu o lumină.

Pas 5

Persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM. Cutiuţa va răspunde automat la apel şi va transmite sunetul în cască. Cutiuţa are şi microfon, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen sau îi poţi şopti subiectele. Apelul se poate încheia atât de cel care te ajuta cât şi de tine apăsând scurt pe butonul ON/OFF.

Pachetul conţine

 • Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu uşurinţă,
 • Micro Casca Japoneză MC-2500 TOATĂ DE CULOAREA PIELII !!!
 • 3 x Baterii 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint,
 • Cablu încărcare  a Cutiuţei GSM,
 • Instrucţiuni foarte detailate de utilizare,
 • Certificat de garanţie.

21 de recenzii pentru Cutiuta GSM cu Casca de Copiat fara Fire

 1. Florina

  Sunt ok, Recomand.
  Pro:
  Casca
  – casca nu se vede in ureche. In poze pare mai mare.
  – casca se aude destul de bine
  – desi am citit ca la unii casca piue eu nu am avut problema asta
  In colet am gasit atat casca de culoarea pielii cat si 12 casti cu microvibratii

  Cutiuta
  – este foarte mica
  – raspunde automat de fiecare data, chiar daca se intrerupe apelul de la retea
  – pe mine ma tinut 4 ore jumatate cel ami mult incarcata
  – este simplu de utilizat

  Contra:
  – e recomandat sa folosesti cartela noua si sa nu pui numarul tau pt ca cutiuta raspunde mereu la ultimul care suna si inchide apelul in curs. Daca ai cartela noua nu stie nimeni numarul.
  – daca folosesti castile pe timpan cu microvibratii, cutiuta gsm trebuie tinuta mai sus si nu mai merge din buzunar ca la casca de culoarea pielii

  • Admin

   Ne bucuram ca sunteti multumita de produs!

   Atunci cand se foloseste casca pe timpan este normal sa trebuiasca sa tii cutiuta mai sus, altfel se aude mai incet. In mod normal castile cu microvibratii pe timpan se folosesc cu colier in jurul gatului. Cutiuta dv este modelul fara colier si trebuie tinuta putin mai sus pt a se auzi cat mai bine.

 2. Adina

  Super multumita, merita banii!

 3. Sebi

  Recomand!
  Se aude foarte bine, iar coletul l-am primit repede,de pe o zi pe alta.

 4. Mihnea

  Am luat si eu acesta casca asta gsm si sunt multumit de ea, se aude bine si esti auzit bine cind vorbesti.

 5. Mircea V.

  Bateria ma tine in jur de 4 ore, le am folosit de 2 ori pana acuma. Raportul calitate/pret mi se pare excelent.Nu-mi pare rau ca le-am achizitionat.

 6. Silviu

  Best product ever!!!Nici nu se compara cu vechiul meu sistem de copiat cu colier la gat si baterii dreptunghiulare!

 7. Iulia

  Per ansamblu e un produs ok, am intampinat ceva probleme la prima utilizare dar am reusit sa rezolv prin telefon cu un operator de la site. Era de fapt din vina mea, uitasem sa dezactivez codul PIN,si cand apelam imi raspundea ca si cum ar fi fost inchis telefonul.
  Multumesc pentru promptitudine si amabilitate!

  • Admin

   Cu drag!
   PS: unii uita sa verifice daca codul PIN al cartelei este dezactivat. Cutiuta gsm nu are taste numerice si nici afisaj. In consecinta cutiuta nu poate trece de pasul de autentificare la pornire. Astfel cand vei apela numarul cartelei sim iti va raspunde mesageria vocala.

 8. Valy

  Simplu si usor de folosit, are un manual de utilizare in care este totul foarte bine explicat

 9. Maria Z

  Le-am comandat si ca urmare a citirii review-urilor,voiam ceva fara telefon la mine, de cum mi-au ajuns am lăsat sa se încarce complet și le- am încercat.
  Sunt conform descrierii de pe site.

 10. iulian

  Livrarea a fost rapida, in prima zi am plasat comanda, iar in a doua a si ajuns coletul la mine.
  Castile functioneaza bine si se conecteaza automat.
  Cel mai simplu sistem de utilizat pana acum.

 11. Mirela

  Buna ziua. Castile mi-au ajuns a doua zi dupa ce am depus comanda. Am numai cuvinte de bine despre aceste casti.

 12. Lavinia

  Foarte bun, suportul celor de la site este de nota 10, isi cunosc produsele si doresc sa te si ajute daca intampini vreo problema

  • Admin

   Cu mult Drag! 🙂

 13. Florin

  Este super, isi face bine treaba, se aude excelent

 14. Maria C

  Imi era frica ca o sa se vada casca asta in ureche,dar surprinzator chiar intra destul de adanc pe canal si e invizibila

 15. Ioana P

  Un sistem pentru copiat super bun pe care te poti baza de fiecare data. Bateria tine mai mult decat la un examen si deci nu ai cum sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga.

 16. madalin

  Recomand cutiuta asta!
  Cine are de gând sa achiziționeze o pereche de casti de acest gen este cea mai buna alegere, este cel mai performant sistem

 17. Flavia M.

  Am avut nevoie de curand de un sistem de copiat la examene ,cat mai discret si simplu de utilizat,fara prea multe accesorii pe mine.Asta mi s-a parut cel mai potrivit,pentru ca nu ai nevoie de telefon mobil la tine.
  La inceput am avut o mica retinere dar acum presimt ca o sa il mai iau si la alte examene .

 18. Marian B.

  Am facut comanda într-o duminica seara, a doua zi am fost sunat pentru confirmarea telefonica….. Marți mi-a sosit produsul.Livrare foarte rapida!
  La inceput nu am reusit sa o fac sa mearga. Am sunat la numarul de contact de pe site. Am fost redirectionat catre o persoana de la tehnic cu care am rezolvat problema: fiind o cartela noua, notasem numarul cartelei SIM pe care am introduso in cutiuta gresit si imi raspundea robotul.
  Deci a fost vina mea 😀
  Multumesc pt timpul acordat!

  • Admin

   Cu placere!
   Totusi meritam si noi 5 stele, nu 4. Corect? :))))

 19. Larisa

  Multumita de achizitie,a functionat fara probleme.

 20. Iulian

  Deocamdata se comporta bine, se aude clar si nu distorsioneaza. Vedem in timp, revin cu feedback daca gasesc ceva negativ…

 21. Laur

  A fost de un real ajutor. Multumesc pt rapiditate si seriozitate microcasti!
  Acest sistem merita fiecare stea din cele 5 oferite de mine.
  O sa va mai recomand!

Adaugă un comentariu