Cutiuta GSM de copiat

Cutiuta GSM cu 3 Tipuri de Casti pentru Copiat

(25 de recenzii clienți)

499,00 lei

Sistem pentru copiat Profesional ce este alcatuit dintr-o mica Cutiuta GSM in care intorduci o cartela SIM Obisnuita si ori de cate ori este apelat numarul din interior, aceasta va raspunde automat.

Este sistemul cu casca cel mai complet, ce contine toate tipurile de casti care exista: Casca Japoneza, casti cu microvibratii si noul model de casca 2021 i-EarCheat!

Nu exista casca perfecta! Toate modelele au atat avantaje cat si dezavantaje! Astfel cu acest pachet ai toate tipurile de casti, le testezi si alegi modelul de casca cu care te impaci mai bine!

Descriere

Se poate alege intre Cutiuta GSM cu Colier si cea fara colier!

Daca alegeti cutiuta GSM fara Colier cu Casca Japoneza MC-2500 pretul este de 399 lei! Specificati va rog la mentiuni acest lucru!

Cel mai complet sistem Audio de copiat cu casti fara fire! Nu ai nevoie de telefon Mobil. Pui o cartela, pornesti cutiuta si ori de cate ori apelezi numarul din interior, cutiuta va raspunde automat si va transmite sunetul in casca din ureche.
In acelasi timp cel de acasa aude ce se intampla in sala deoarece cutiuta gsm are si microfon.

Din pacate nu exista nici o casca de copiat perfecta si undeva va trebui sa faci un compromis. Toate modelele de casti au atat avantaje cat si dezavantaje. Ear Pro este un pachet ce contine toate tipurile de casti care exista. Astfel vei putea face mai multe teste si dupa vei utiliza castile cu care te impaci cel mai bine.

Daca pana acum cele mai multe persoane care doreau sa folosesca un sistem de copiat cu casca aveau o mare problema in a alege casca cea mai potrivita, acum cu noul pachet de casti Ear Pro scapi de aceasta grija. Ai 17 casti, 3 tipuri in total! Ai toate tipurile de casti care exista! Le testezi si alegi modelul cu care te impaci mai bine.

Pachetul cu casti de copiat Ear Pro cu cele trei tipuri de casti pentru copiat, este alcatuit din:

 1. Casti pentru Copiat i-EarCheat:
   • Set de doua Casti i-EarCheat Standard
   • Set de doua Casti i-EarCheat Premium
 2. Casca de Copiat Japoneza MC-2500
 3. Set de 6 Baterii 337 pentru casca MC-2500
 4. Casti cu Microvibratii:
   • Set de 6 Casti marime M
   • Set de 6 Casti marime L
 5. Dispozitiv special ce usureaza introducere casti microvibratii
 6. Magnet Negru Oval pentru asezare/extragere casti microvibratii
 7. Betisor special cu cap magnetic pentru extragere casti microvibratii

Model Nou 2021 de casca pentru copiat i-EarCheat:

    • Nu se aude in exterior chiar cu Volumul la maxim,
    • Nu fosneste si are zgomot de fundal mic,
    • Nu scoate din senin piuit puternic,
    • Nu ramane blocata in ureche sub nici o forma,
    • Casca nu trebuie sa ajunga pe timpan,
    • Nu prezinta nici un risc sa ajungi la medic,
    • Nu exista riscul sa cada din ureche si sa nu mai auzi,
    • Nu se bruiaza cu ceilalti din sala care au si ei sistem,
    • Nu este sensibila daca intra ceara in ea,
    • Este suficient de mica cat sa nu se vada in ureche,
    • Nu are acea antena transparenta care ramanea si se vedea,

Mai multe detalii despre noul model de casca poti gasi aici

Castile i-EarCheat Standard

Sunt speciale create pentru a fi utilizate de Doamne/Domnisoare care in general au gaura la ureche mai mica. Dar in acelasi timp pot fi utilizate si de persoane de sex masculin ce au urechea mai mica. Setul confine 2 microcasti.

Castile i-EarCheat Premium

Au un sunet de pana la 5 ori mai puternic decat cele Standard. Pot fi folosite atat de bartati cat si de femei, dar in general sunt folosite de persoanele ce au gaura la ureche mai mare. Se muleaza mai bine pe canalul urechii, astfel sunetul este mai puternic.

Microcasca Japoneza MC-2500

Este o casca destul de des folosita la examene intrucat este simplu de utilizat si nu prezita risc sa ajungi la medicul ORL cu ea blocata in ureche, dar si pentru faptul ca este suficient sa o pui in ureche si gata: auzi in orice conditii.

 

Multi foloseau o Casca Japoneza MC-2500, intrucat pana sa apara noua casca i-EarCheat, nu exista alta optiune decat castile cu microvibratii pe timpan. Majoritatea se feresc sa utilizeze castile pe timpan deoarece sunt greu de folosit: trebuie sa ajunga pe timpan ca sa poti auzi si in orice moment exista riscul sa se desprinda si sa nu mai auzi.

Marimea – Se vede in ureche?

In mod gresit cea mai mare frica este aceea de a nu se vedea casca  in ureche. Este de inteles frica dar nu asta reprezinta o problema pentru acest tip de casca. Si asta datorita faptului ca microcasca MC-2500 este suficient de mica, cat sa nu se vada in ureche. Aceasta intra dupa cotul urechii si nu se poate vedea decat daca te apleci, tragi de ureche si te uiti cu atentie.

Deci asta inseamna ca deja supraveghetorul banuie ceva – ai dat cu ceva de banuit. Altfel este imposibil sa o vezi daca nu stii ca este acolo.

Din experienta noastra de multi ani, mai degraba faptul ca se aude in exterior este o problema reala de 10 ori mai mare. Casca nu se vede in ureche, dar daca atunci cand trece pe langa tine, in conditiile in care in examen este o liniste totala, aude ceva, te va controla cu atentie si o va gasi. Deci problema nu este marimea!

Dezavantaje

Castile Japoneze au dezavantajul ca au un zgomot de fundal deranjant si daca nu reglezi volumul cum trebuie, sunt 100% sanse sa se auda in exterior! Uneori (destul de rar), in mod neexplicabil, unele casti japoneze (indiferent de model) scoteau din senin un piuit in timpul examenului ce se auzea chiar si de la 4-5metri. O posibila cauza: ai nimerit o baterie proasta in combinatie cu putina ceara intrata in casca din ureche. In plus castile japoneze au si o durata de viata limitata.

Cu toate acestea, fiindca multora le este frica sa foloseasca castile cu microvibratii dar si pentru ca alt model nu exista pana acum, peste 90% foloseau castile japoneze.

Casti pentru Copiat cu Microvibratii

Sunt aparute inainte de 2004 si deci sunt primele tipuri de casti pentru copiat de pe piata. Au fost folosite de generatii intregi. Intradevar unii au ajuns si pe la ORL cu ele, insa cu putina grija si cu o igiena a urechii bine facuta inainte de a pune casca in ureche totul ar trebui sa fie bine.

Avantajele lor sunt fara doar si poate superioare unor casti de copiat japoneze. In comparatie cu o Casca Japoneza la care daca nu esti atent cu volumul se poate auzi in exterior, la castile cu microvibratii poti da volumul la maxim si chiar daca stai lipit ureche in ureche cu cel care are casca, nu se aude nimic in exterior.

Casti cu microvibratii de marimi diferite M – LCasti cu microvibratii pentru copiat

Intrucat anatomia urechii fiecaruia este unica, exista posibilitatea ca unele persoane sa auda mai bine cu o casca de marime M decat L, sau invers. In urma testelor pe care le vei face cu ambele marimi, vei utiliza casca cu marimea cu care te impaci mai bine.

De regula se folosesc cate o casca in fiecare ureche. Restul sunt de rezerva, intrucat sunt mici si se pot pierde usor.

Dispozitiv special ce usureaza introducere casti microvibratii

Castile cu microvibratii sunt destul de mici. Foarte multi dintre utilizatori pierdeau usor castile la momentul cand le introduceau in ureche, intrucat nu nimereau din prima gaura la ureche, sau castile nu ajungeau in canalul auditiv si cand indreptau capul acestea cadeau. Fiind mici nu le mai puteai gasi. Acesta este si motivul pentru care se ofereau mai multe casti de rezerva – se pierdeau usor.

Insa cu acest dispozitiv simplu, casca va ajunge direct pe canalul auditiv mult mai usor si mai rapid. In plus nu mai risti sa scapi castile pe jos.

Cum se foloseste?

Desi aparent inutil, in realitate estre extrem de eficient! Se introduce in interiorul tubului casca ce urmeaza sa o pui in ureche dupa care se pune tubul cu deschizatura in ureche si se intoarce. Avantajul este ca acest tub vine exact pe canalul urechii si nu te vei mai chinui sa nimeresti gaura urechii, scapand castile pe jos.

Magnet Negru Oval pentru asezare/extragere casti microvibratii

Magnetul negru oval se poate folosi atat pentru asezarea castii pe timpan cat mai bine cat si pentru extragerea castii din ureche.

Pozitionarea corecta a castiiMagnet scos casca copiat din ureche

Astfel daca dupa ce ai pus casca in ureche sunetul nu este satisfacator, cu acest magnet faci miscari scurte in spatele urechii iar casca fiind magnetica isi va schimba pozitia in ureche. Vei auzi mai bine sau mai rau. Vei insista pana cand obtii sunetul dorit. Asta se poate intampla deoarece casca nu ajunge in ureche mereu in pozitia care se aude cel mai bine.

 

Extragerea castilor din ureche

Castile sunt puternic magnetice. Astfel atunci cand vei introduce putin varful magnetului oval in ureche si vei invarti putin, castile vor fi atrase si vor iesi din ureche pe acest magnet oval.

Atentie insa, castile sunt mici si usoare si trebuie sa te cureti sa nu ai ceara inainte de a le introduce in ureche. Ceara este cleioasa si castile se vor lipi si vor iesi mai greu.

 

Betisor special cu cap magnetic

Betisor cu cap magnetic extras casca copiat

in peste 95% din cazuri castile ies destul de usor din ureche. Daca insa castile cu microvibratii nu vor sa iasa cu acel magnet oval, poti folosi aceasta mica tija cu cap magnetic iar castile vor iesi cu siguranta din ureche.

Acest betisor cu cap magnetic este foarte util pentru cazurile cand casca cu microvibratii ramane blocata in ureche.

 

Colierul din jurul gatului

Daca doresti sa folosesti Microcasca Japoneza NU este nevoie sa pui  colierul in jurul gatului. Il poti strange si lipi cu banda in jurul cutiutei. Astfel poti lasa cutiuta la 50-70 cm maxim de casca. Insa folosind casca japoneza trebuie sa ai mare grija la cum reglezi volumul pentru a nu se auzi in exterior.

Pentru a putea folosi o casca cu microvibratii este necesar ca dispozitivul tau (cutiuta gsm, bluetooth, etc) sa aibe un colier ce trebuie pus in jurul gatului. O parte din utilizatori insa nu vor sa aibe acest colier considerandul in mod fals un dezavantaj.

In realitate nu este chiar un asa mare dezavantaj intrucat colierul este subtire, e mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Nu se poate vedea nimic suspicios in exterior decat daca te imbraci cu un tricou mulat pe corp. Altfel doar daca te dezbraca il poate vedea.

Colier special mai subtireCutiuta GSM cu colier subtire

Spre deosebire de sistemele clasice Chinezesti, cutiutele noastre GSM au colierul mult mai subtire, mai flexibil si mai larg incat sa nu vina pe baza gatului. Astfel sansele sa iasa in relief si sa se vada prin haine sunt minime. Alaturat se poate vedea diferenta.

Pana la urma din tot raul trebuie sa alegi raul cel mai mic. Insa, din pacate, multi vanzatori nu sunt transparenti si prezinta doar avantajele sistemelor. Aici am prezentat atat avantajele cat si dezavantajele, fiecare alegand: risca sa se auda in exterior sau sa aiba un colier care il poate gasi doar la un eventual amanuntit control corporal.

 

Ghid cum sa pui colierul la gat astfel incat sa nu se vada

Cutiuta GSM

     Este cel mai folosit sistem pentru copiatul la examene, ce face parte din gama profesionala. Reprezinta apogeul sistemelor pentru copiat la examene, combina tehnologii avansate de transmitere a datelor, le cripteaza cu ajutorul unor protocoale foarte bine puse la punct facandu-le astfel aproape imposibil de detectat sau de bruiat. Raspunde singura la apel in cazul intreruperii convorbirii, autonomie de pana la ~4 ore in convorbire si are integrat un microfon foarte performant.

cutiuta gsm

     Calitatea sunetului este foarte buna iar sensibilitatea microfonului este foarte mare, pana la 10m. O caracteristica foarte importanta a acestui dispozitiv reprezinta functia de raspuns automat, mai precis cand cineva apeleaza numarul SIM-ului aflat in dispozitiv, acesta va raspunde in mod automat, fara sa fiti nevoit sa apasati vreun buton. Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai bune sisteme de copiat garantand siguranta 100%.

   Sistem alcatuit din:
     – Cutiuta GSM: este un micro telefon special ce face direct legatura intre cel de acasa care iti sopteste si casca din ureche
     – Contine 3 tipuri de casti – testezi si folosesti modelul care te avantajeaza pe tine.

Cutiuta GSM cu microcasca JaponezaPrincipiul de functionare:

In Cutiuta GSM se introduce o cartela SIM obisnuita cu numar. Cand se apeleaza de pe orice telefon (fie el si fix) numarul cartelei SIM din interior, Cutiuta GSM va raspunde automat si va incepe sa transmita la casca din ureche ce va vorbeste cel care va apelat. In acelasi timp Cutiuta GSM are si un microfon foarte sensibil care capteaza si cele mai slabe sunete, deci cel de acasa aude ce se intampla in sala de examen(ii poti sopti subiectele). Daca examenul este foarte exigent si nu poti sopti subiectele atunci ai nevoie de o camera video de copiat ce trimite LIVE imagini cu subiectele. Modele de camere gasiti aici.

cutiuta gsm cu casca japoneza pentru copiat

De unde stie cel care iti dicteaza cand sa te sune? Este o intrebare foarte buna, iar raspunsul e simplu: cunoscand ora la care incepe examenul, stabilesti cu persoana care iti dicteaza sa te sune la ora respectiva. Poti porni si ascunde cutiuta de acasa. Vei efectua un apel de proba pt a te asigura ca totul functioneaza bine. Dupa ce inchizi acest apel de proba Cutiuta GSM va ramane in stare de asteptare – nu-ti fa griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte putin in starea de asteptare.

Daca totusi nu vrei sa te risti sa fii prins atunci cand soptesti subiectele, atunci poti alege si o mini camera Video in Nasture ce poate trimite imagini Video in timp real ajutlrului tau de acasa sau imagini 4k. Camere in nasture pentru copiat gasesti aici

Prezentare Produs:

   

Filmare la claritate foarte buna 4kPentru a vizualiza filmul de prezentare la calitate maxima dati click unde scrie YouTube sau pe titlu, de la rotita selectati 4k si selectati full screen.

Avantaje Cutiuta GSM de copiat cu casca fara fire:

      – nu mai este nevoie de telefon la tine in sala de examen, fara fire pe corp, fara colier in jurul gatului, etc,
      – Cutiuta GSM este un mini telefon de dimensiunea unei cutii de chibrite,
      – Cutiuta GSM RASPUNDE AUTOMAT de fiecare data cand este apelat numarul cartelei SIM din interior,
      – Cutiuta GSM are un microfon foarte performant – se aude si cum paseste cineva prin sala de examen.

25 de recenzii pentru Cutiuta GSM cu 3 Tipuri de Casti pentru Copiat

 1. Florina

  Sunt ok, Recomand.
  Pro:
  Casca
  – casca nu se vede in ureche. In poze pare mai mare.
  – casca se aude destul de bine
  – desi am citit ca la unii casca piue eu nu am avut problema asta
  In colet am gasit atat casca de culoarea pielii cat si 12 casti cu microvibratii

  Cutiuta
  – este foarte mica
  – raspunde automat de fiecare data, chiar daca se intrerupe apelul de la retea
  – pe mine ma tinut 4 ore jumatate cel ami mult incarcata
  – este simplu de utilizat

  Contra:
  – e recomandat sa folosesti cartela noua si sa nu pui numarul tau pt ca cutiuta raspunde mereu la ultimul care suna si inchide apelul in curs. Daca ai cartela noua nu stie nimeni numarul.
  – daca folosesti castile pe timpan cu microvibratii, cutiuta gsm trebuie tinuta mai sus si nu mai merge din buzunar ca la casca de culoarea pielii

  • Admin

   Ne bucuram ca sunteti multumita de produs!

   Atunci cand se foloseste casca pe timpan este normal sa trebuiasca sa tii cutiuta mai sus, altfel se aude mai incet. In mod normal castile cu microvibratii pe timpan se folosesc cu colier in jurul gatului. Cutiuta dv este modelul fara colier si trebuie tinuta putin mai sus pt a se auzi cat mai bine.

 2. Adina

  Super multumita, merita banii!

 3. Sebi

  Recomand!
  Se aude foarte bine, iar coletul l-am primit repede,de pe o zi pe alta.

 4. Mihnea

  Am luat si eu acesta casca asta gsm si sunt multumit de ea, se aude bine si esti auzit bine cind vorbesti.

 5. Mircea V.

  Bateria ma tine in jur de 4 ore, le am folosit de 2 ori pana acuma. Raportul calitate/pret mi se pare excelent.Nu-mi pare rau ca le-am achizitionat.

 6. Silviu

  Best product ever!!!Nici nu se compara cu vechiul meu sistem de copiat cu colier la gat si baterii dreptunghiulare!

 7. Iulia

  Per ansamblu e un produs ok, am intampinat ceva probleme la prima utilizare dar am reusit sa rezolv prin telefon cu un operator de la site. Era de fapt din vina mea, uitasem sa dezactivez codul PIN,si cand apelam imi raspundea ca si cum ar fi fost inchis telefonul.
  Multumesc pentru promptitudine si amabilitate!

  • Admin

   Cu drag!
   PS: unii uita sa verifice daca codul PIN al cartelei este dezactivat. Cutiuta gsm nu are taste numerice si nici afisaj. In consecinta cutiuta nu poate trece de pasul de autentificare la pornire. Astfel cand vei apela numarul cartelei sim iti va raspunde mesageria vocala.

 8. Valy

  Simplu si usor de folosit, are un manual de utilizare in care este totul foarte bine explicat

 9. Maria Z

  Le-am comandat si ca urmare a citirii review-urilor,voiam ceva fara telefon la mine, de cum mi-au ajuns am lăsat sa se încarce complet și le- am încercat.
  Sunt conform descrierii de pe site.

 10. iulian

  Livrarea a fost rapida, in prima zi am plasat comanda, iar in a doua a si ajuns coletul la mine.
  Castile functioneaza bine si se conecteaza automat.
  Cel mai simplu sistem de utilizat pana acum.

 11. Mirela

  Buna ziua. Castile mi-au ajuns a doua zi dupa ce am depus comanda. Am numai cuvinte de bine despre aceste casti.

 12. Lavinia

  Foarte bun, suportul celor de la site este de nota 10, isi cunosc produsele si doresc sa te si ajute daca intampini vreo problema

  • Admin

   Cu mult Drag! 🙂

 13. Florin

  Este super, isi face bine treaba, se aude excelent

 14. Maria C

  Imi era frica ca o sa se vada casca asta in ureche,dar surprinzator chiar intra destul de adanc pe canal si e invizibila

 15. Ioana P

  Un sistem pentru copiat super bun pe care te poti baza de fiecare data. Bateria tine mai mult decat la un examen si deci nu ai cum sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga.

 16. madalin

  Recomand cutiuta asta!
  Cine are de gând sa achiziționeze o pereche de casti de acest gen este cea mai buna alegere, este cel mai performant sistem

 17. Flavia M.

  Am avut nevoie de curand de un sistem de copiat la examene ,cat mai discret si simplu de utilizat,fara prea multe accesorii pe mine.Asta mi s-a parut cel mai potrivit,pentru ca nu ai nevoie de telefon mobil la tine.
  La inceput am avut o mica retinere dar acum presimt ca o sa il mai iau si la alte examene .

 18. Marian B.

  Am facut comanda într-o duminica seara, a doua zi am fost sunat pentru confirmarea telefonica….. Marți mi-a sosit produsul.Livrare foarte rapida!
  La inceput nu am reusit sa o fac sa mearga. Am sunat la numarul de contact de pe site. Am fost redirectionat catre o persoana de la tehnic cu care am rezolvat problema: fiind o cartela noua, notasem numarul cartelei SIM pe care am introduso in cutiuta gresit si imi raspundea robotul.
  Deci a fost vina mea 😀
  Multumesc pt timpul acordat!

  • Admin

   Cu placere!
   Totusi meritam si noi 5 stele, nu 4. Corect? :))))

 19. Larisa

  Multumita de achizitie,a functionat fara probleme.

 20. Iulian

  Deocamdata se comporta bine, se aude clar si nu distorsioneaza. Vedem in timp, revin cu feedback daca gasesc ceva negativ…

 21. Laur

  A fost de un real ajutor. Multumesc pt rapiditate si seriozitate microcasti!
  Acest sistem merita fiecare stea din cele 5 oferite de mine.
  O sa va mai recomand!

 22. Mada

  OK!
  Multumesc pt seriozitate si rapiditate! Eram disperata, aveam rapid nevoie de produs.

 23. Marian V

  Foarte multumita de produsul achizitionat. Se conecteaza automat, casca imi sta bine in ureche, zgomotu de fundal este mic. Recomand aceasta casca!

 24. Alin

  Raport pret calitate ok.

 25. Ana

  Un produs de nota 10!

Adaugă un comentariu