casti microvibratii

Set 6 Casti Microvibratii si Magnet Oval Extragere

Set care cuprinde 6 microcasti Nichel + Magnet oval(model nou 2016) pentru extragerea castilor de copiat din ureche. Compatibil cu toate sistemele de copiat de tip HandsFree cu microvibratii(colier inductiv)

Categorie:

Descriere

      Casti microvibratii pentru copiat sunt modelul Nichelate(de productie SUA) si de aceea se inegresc(oxideaza) mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile pentru copiat clasice de fabricatie China. In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rare, ies afara din ureche mult mai usor.  Astfel ai mai putine sanse sa ramai cu microcasca de copiat blocata in ureche.

 

Magnetul oval pentru extragerea microcastilor de copiat din ureche este un model nou, putin mai mare decat cele vechi. Cu acest magnet veti scoate fara nici un fel de emotie microcasca din ureche, fiind mult mai puternic decat modelul vechi. Vei pozitiona mai usor microcasca pentru copiat in ureche pentru un sunet cat mai puternic si cat mai clar.

Casti microvibratii compatibile cu:

      – toate dispozitivele colier de tip microvibratii pe timpan

Pretul Include:

– 6 x microcasti de copiat Nichelate, Neodim

– 1 x magnet oval model 2016 pentru extragere rapida a castii pentru copiat

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.