Casca de Copiat cu camera video GX700 Pro

Casca pentru Copiat cu Camera Video in Nasture GX700 si Cutiuta GSM

(1 recenzie client)

2.200,00 lei

Casca pentru Copiat cu Camera Video in Nasture GX700 si Cutiuta GSM – Pachet complet Audio Video pentru copiat la examene compus dintr-o Cutiuta GSM cu micro Casca Japoneza MC-2500 si o mini Camera Video in nasture wireless ce transmite imagini LIVE cu subiectele de pe o foiae de hartie sau de la un monitor la mii de km in doar 1…3 sec

BONUS: 6xBaterii Sony 337 + 10 Nasturi de schimb pt camasa

Descriere

Casca pentru Copiat cu Camera Video – Pachet complet Audio si Video pentru copiat la examene

Alegeti camerele care transmit video live (video streaming) din seria PX-GX doar daca in zona unde o vei folosi ai semnal GSM 4G foarte bun! Altfel exista posibilitatea ca imaginile sa aibe intarziere foarte mare si chiar sa se blocheze si sa nu te poti conecta la camera Video.

Daca NU esti sigur de ce semnal este in zona unde se da examenul atunci alege noile Camere Video 4K Ultra HD ce foloseste o tehnologie noua de transmitere a imaginilor ce permite utilizarea lor chiar si conditii in care semnalul GSM este mai slab.

Camerele video din seria PX-GX folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse. Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 Pro doar trebuie sa trei cu inelul prin fata camerei in nasture si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei trece cu inelul de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Vezi aici noile camere care transmit imagini 4K cu subiectele

Pachet compus din:

Cutiuta GSM: de marimea unei cutii de chibrite, se introduce o cartela SIM din orice retea si se porneste. Se va apela numarul cartelei SIM introduse, Cutiuta GSM va raspunde AUTOMAT la apel si va transmite ce iti dicteaza ajutorul tau de acasa in casca din ureche. Cutiuta are si microfon, cel de acasa aude ce se intampla in examen.

– mini Camera Video in Nasture cu transmmisie LIVE pe internet: ai nevoie de aceasta camera si de un telefon mobil sau de un mini router 4G. Camera se va conecta la telefonul mobil si va trimite in mod securizat imaginile cu subiectele la orice Laptop, PC de birou, telefon sau tableta cu acces la internet ce are instalat un soft special pentru a primi imaginile de la camera(soft primit in colet). Intre camera si telefon NU exista nici un fel de fir, ele comunicand fara fire.

Nu trebuie sa iti faci griji, imaginile NU se pot intercepta si de altcineva deoarece sunt criptate si fiecare camera are o adresa unica si o parola unica.

Daca Examenul este destul de exigent si vrei sa mergi fara telefon mobil la tine pentru a fi mai putin stresat
exista si varianta de camera fara telefon mobil, detalii aici   

Casca pentru Copiat cu Camera Video GX-700:

– poti folosi mai multe lentile in functie de nevoi;
– firul intre camera si modulul negru foarte subtire si lung;
– cel mai stabil program de receptie a imaginilor;
– procesor Quad Core – A53 1.8Ghz si 2 Gb DDR3 1333MHz;
– acumulator peste 3 ore autonomie.

Mai multe detalii despre Camera Video in Nasture gasesti aici

Mai multe detalii despre Cutiuta GSM gasesti aici

Setul cuprinde:
   – camera GX-700
        – 10 nasturi de schimb identici cu camera
        – cablu de incarcare + Incarcator 
        – manual de utilizare foarte detailat
        – certificat de garantie 36 Luni

      – 1 x Cutie GSM
          – Micro Casca de copiat Japoneza MC-2500- Toata de culoarea pielii
          – 6 x Baterie SONY 337
          –  cablu incarcare  a cutiutei GSM
          – instructiuni foarte detailate de utilizare
          – certificat de garantie 12 Luni

1 recenzie pentru Casca pentru Copiat cu Camera Video in Nasture GX700 si Cutiuta GSM

 1. Vizitiu Codrin

  Am comandat si eu acest sistem si vreau sa va multumesc pentru seriozitate si pentru promptitudine. Momentan pare in regula, l-am testat dar nu inteleg pentru ce e cea dea doua lentila?
  In rest sunt multumit, sper sa i-au BAC-ul :))))

  • Marius

   Buna Ziua,
   Ai o lentila ce are zoom si o vei folosi cand pui camera la piept
   Ai a doua lentila ce are unghi foarte mare d evizualizare si o vei folosi cand pui camera la maneca.

   Trebuie sa faci mai multe teste si alege unde vrei sa pui camera. Daca te ajuta foarte multi clienti o pun la maneca deoarece ai mobilitate mai mare.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.