Casca japoneza, casca copiat, Casca japoneza pentru copiat

MicroCasca Japoneza MC-1600

0,00 lei

MicroCasca de Copiat MC 1600 model 2016 cu difuzor nonmagnetic, cu dimensiuni mai mici, sunet imbunatatit, filtru pentru zgomote parazite, toata casca de copiat este de culoare pielii(cele cu capac negru se vad ca un dop daca te uiti la ureche), compatibila cu orice sistem de copiat.

Nu se vede nimic in Ureche GARANTAT!

Stoc epuizat

Descriere

Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac

Casca japoneza – Microcasca Japoneza MC-1600:
– NU scrie A680 pe ea !!!
– are capac cu filet metalic la baterie,
– NU are sertaras culisant care se rupea usor sau bloca bateria,
– are capacul de culoare crem – culoarea pielii, NU Negru,
– are exact 7mm diametru si 12mm lungime(~30% mai mica)
– are difuzor non Magnetic – 100% Nedetectabila
– are sunet cu 15% mai puternic datorita noului dif non Magnetic
– filtru activ si pasiv pt semnale parazite – sunet foarte clar
– este toata de culoarea pielii. ATENTIE: cele cu negru se vad ca un dop in ureche!

     Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac –  Un lucru foarte important pe care trebuie sa il stiti: Castile care pe ele au scris A680 va GARANTAM ca sunt mult mai mari decat casca MC-1600. Asta in ciuda celor care inseala clientii profitand de faptul ca multi nu cunosc dimensiunile reale.

 

 Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac – Casca MC-1600 fiind mai mica NU se vede in ureche GARANTAT ! Castile cu sertar sunt mai mari si se vad in ureche!

Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac – Casca A680 in realitate:

– este mult mai mare si nu intra suficient in ureche pt a nu se vedea
– fiind mai mare consuma mai mult – bateria tine mai putin
– locasul unde pui bateria este din plastic – se largeste, nu mai tine bateria si se rupe
– are difuzor magnetic – sunet de proasta calitate si este foarte usor de detectat
– costa doar 6 dolari – MC-1600 de cel putin 2 ori mai scumpa

Folosind sisteme de copiat cu Micro Casca Japoneza MC-1600:

– nu aveti fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate,
– datorita difuzorului Non Magnetic sunt imposibil de detectat,
– are sunet de calitate superioara
– sunt compatibile cu orice dispozitiv de copiat si sunt foarte usor de folosit.
– se strica mult mult mai greu decat celelalte

Microcasca Japoneza MC-1600 este cea mai mica casca de copiat fara fir la ora actuala ce este integral de culoarea pielii ce are 7mm diametru. Cele cu capacul NEGRU se vad in ureche ca un dop, si deaceea este recomandat sa nu le folositi(vedeti poze cum se vede o casca cu capac negru) deoarece riscati sa fiti prinsi usor cu ele. Cei care au folosit cu capac negru stiu exact la ce ne referim.
Microcasca MC-1600 este o casca pentru copiat ce este dotata cu noul difuzor non Magnetic ceea ce o face imposibil de detectat cu orice fel de dispozitiv! Noul difuzor non Magnetic foloseste o tehnologie noua ce ofera un sunet cu 15% mai puternic si o claritate extraordinar de buna datorita noilor filtre folosite. Toata aceasta tehnologie incape in doar 7mm diametru.

Casca Japoneza MC-1600

Casca de Copiat Japoneza MC-1600 are un capac la baterie ce se infileteaza pe casca si este si acesta din urma de culoarea pielii. A aparut pe piata o casca asemanatoare, adica tot cu capac la baterie cu filet dar de culoare Neagra ceea ce o face foarte usor de observat in ureche si va recomandam sa nu le folositi.
Dimensiunile de 7mm diametru si 12mm lungime cat si culoarea integrala crem – culoarea pielii dar si sunetul mai puternic si mai clar, fac ca aceasta micro casca de copiat nou aparuta sa va micsoreze stresul si sa va garanteze reusita 100%.

Casca de copiat Japoneza MC-1600 se poate folosi impreuna cu un alt dispozitiv: colier bluetooth, telefon special, stic Nokia, colier handsfree, portofel bluetooth, cravata bluetooth, cututa GSM, cutiuta BlueTooth sau alte dispozitive special create sa fie compatibile.
Atentie! Micro cascapentru copiat nu se conecteaza direct la un telefon obisnuit decat daca se fac cateva modificari in acesta. Microcasca trebuie folosita impreuna cu un sistem de copiat: Colier, Sistem BlueTooth(fara absolut nici un fir: Stick, Ochelari, Pix…etc), Cutiuta GSM, etc. Deci doar cu microcasca nu aveti ce face decat daca detineti un dispozitiv mentionat anterior sau un telefon special modificat.

Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac – Intrebari Frecvente:

– Casca se vede in ureche?
I_ Raspuns: NU! Modelul microcasca de copiat  MC 1600 intra in totalitate in ureche, este toata de culoarea pielii si nu se vede ca un dop in ureche fata de cele cu capac negru.

– Exista posibilitatea ca Microcasca sa ramana blocata in ureche?
I_ Raspuns: NU! Casca blocata in ureche ramane doar o amintire urata, cu noile microcasti MC 1600, casca iese din ureche tragand cu o penseta de acea antena care este imposibil sa se rupa si astfel sa nu mai aveti de ce sa trageti si sa o scoateti afara. Casca japoneza – Microcasca de copiat la bac – 

– Casca este originala?
I_ Raspuns: DA! Trebuie sa fiti constienti ca nici un mare brand nu va fabrica produse pentru copiat. Este varianta cu difuzor fabricat de Motorola pentru diferite alte micro aplicatii si este cea mai scumpa microcasca de pe piata, cea mai ieftina care o gasiti mai peste tot e de exemplu 9 Dolari. Atentie la produsele contrafacute, citeste aici cum sa le deosebiti.

Pachetul contine:

– 1 x Micro Casca de copiat Japoneza MC 1600 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
– 1 x Manual de utilizare