casca de copiat cu camera video GX 800 Pro
Reducere!

Casca de Copiat cu Camera Video in Nasture GX800 si Cutiuta GSM

(1 recenzie client)

2.920,00 lei 2.699,00 lei

Casca de copiat cu camera video in nasture – sistem pentru copiat complet, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul functioneaza cu 2 cartele SIM din orice retea, una pt Cutiuta GSM cu micro casca (pentru primit rezolvarile) si cea de-a doua cartela SIM intra in minicamera in nasture, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele la mii de km departare in doar 1…2 secunde!

Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

BONUS: 6xBaterii Sony 337 + 10 Nasturi de schimb pt camasa

Descriere

Casca de Copiat cu Camera Video in Nasture GX800 si Cutiuta GSM este cel mai utilizat sistem de copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Poti folosi acest sistem pentru copiat cu camera video in nasture fara sa fie nevoie sa ai un telefon mobil sau un router 4g la tine in examen.

    Camera video in nasture pentru Copiat GX-800 Pro este singura camera de pe piata la care cartela SIM intra direct in Camera Video. Dimensiunile sunt extrem de mici: cat 2 cutii de chibrite. Camera video transmite imagini LIVE pe internet cu subiectele si pentru asta are nevoie de internet. Vei introduce o cartela Nano SIM din orice retea doresti direct in camera video si nu mai esti nevoit sa ai la tine telefonul mobil si nici chiar un router 4G.

     Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-800 Pro originala. Exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor sisteme iar in realitate vand produse mult mai ieftine.

Partea buna este ca le poti recunoaste usor:
– in Camera GX-800 se introduce o cartela SIM – direct in camera si NU ai nevoie de mini Router 4G!
–  GX-800 este singura camera pentru copiat la examene care are mufa de incarcare rapida Type C;
– Firul dintre camera si acea unitate neagra de procesare a imagiilor este foarte subtire si suficient de lung:1.5m;
– Camera in nasture GX-800 Pro are mai multe lentile care se pot schimba: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de tipul examenului.

Casca de Copiat cu Camera Video:

– NU trebuie sa mai dictezi subiectele, camera le va transmite LIVE;
– NU este necesar sa ai telefon in sala de examen;
– Cutiuta GSM este practic un telefon care raspunde automat la apel  si transmite la casca din ureche. Are si un microfon foarte sensibil;
– Camera Video are un suport in care se introduce cea dea doua cartela SIM. O data pornita, inainte sa intri in sala de examen camera va transmite automat imagini LIVE NU trebuie sa mai intervii asupra iei in timpul examenului;
– imaginile sunt transmise in timp real cu 1…2 secunde intarziere chiar si la mii de km distanta;
– imaginile sunt receptionate pe orice PC, Laptop, Telefon de tip SmartPhone sau Tableta din orice punct de pe Glob cu acces la internet;
– cu aplicatia gratuita de receptie a imaginilor poti face poze sau inregistra video;
– dimensiuni mici – usor de ascuns chiar si Vara cand mergi subtire imbracat.

Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA

     Acest sistem este ideal de folosit la examenele foarte exigente, unde exista foarte multa strictete: nu ai voie cu telefon in sala de examen si chiar nici in cladirea respectiva, supraveghetorii sunt exigenti si foarte atenti la detalii, etc. Simplitatea acestui sistem, dimensiunile mult reduse fata de vechile modele, (fara multe fire, antene pe corp, etc) fovorizeaza ascunderea cu usurinta, supraveghetorilor fiind-ule foarte greu sa observe ceva dubios: nu trebuie sa soptesti subiectele, nu trebuie sa intervii in vre-un fel la dispozitive in timpul examenului, avand dimensiuni mici nu iese in relief prin haine chiar si vara imbracat cu haine subtiri.

Pentru acest sistem de copiat ai nevoie de 2 cartele SIM:
   – Una va intra in cutiuta GSM, folosita pentru a primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM aici
   – A doua cartela SIM intra in Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video aici

Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Nanocasca disponibila aici

Desi poate parea complicat, acest sistem este foarte simplu de utilizat, (mult mai simplu decat sistemele anterioare), se pot descurca chiar si persoanele care nu au nici o cunostinta de utilizare a calculatoarelor si a telefoanelor.

Setul cuprinde:

   – camera video in nasture GX-800
   – 10 nasturi de schimb identici cu camera
   – cablu de incarcare + Incarcator 
   – Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
   – Micro Casca Japoneza MC2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
   – 6 x Baterii SONY 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
   – instructiuni foarte detailate de utilizare
   – certificat de garantie

1 recenzie pentru Casca de Copiat cu Camera Video in Nasture GX800 si Cutiuta GSM

  1. Mihai Blaj

    Recomand!
    Nu este nevoie nici de telefon mobil si nici de modem 4g, in cutiuta intra o cartela sim si in camera deasemenea intra o alta cartela sim. Foarte tare!
    La celelalte camere trebuie neaparat sa iei cu tine in examen si acel modem 4G.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.