camera video pentru copiat GX700

Camera Video GX 700 pentru Copiat

(1 recenzie client)

2.000,00 lei

Mini Camera Video HD in Nasture pentru copiat la examene importante unde, de regula, exigenta supraveghetorilor este foarte mare. Acest sistem transmite Imagini HD Live cu subiectele de pe o foiae de hartie sau de pe un monitor PC fara a avea o limita de distanta(chiar si dintro localitate in alta aflata la 500km)

Sistem ce face parte din Gama Produselor Profesionale ce transmite Imagini HD Live fara limita de distanta cu 1..2 sec intarziere

Avantaje:
– poti folosi mai multe lentile in functie de nevoi,
– firul intre camera si modulul negru foarte subtire si lung
– cel mai stabil program de receptie a imaginilor,
– procesor Quad Core – A53 1.8Ghz si 2 Gb DDR3 1333MHz,
– acumulator peste 3 ore autonomie,

BONUS:  10 Nasturi de schimb pt camasa

Descriere

Camera Video GX 700 pentru Copiat

Alegeti camerele care transmit video live (video streaming) din seria PX-GX doar daca in zona unde o vei folosi ai semnal GSM 4G foarte bun! Altfel exista posibilitatea ca imaginile sa aibe intarziere foarte mare si chiar sa se blocheze si sa nu te poti conecta la camera Video.

Daca NU esti sigur de ce semnal este in zona unde se da examenul atunci alege noile Camere Video 4K Ultra HD ce foloseste o tehnologie noua de transmitere a imaginilor ce permite utilizarea lor chiar si conditii in care semnalul GSM este mai slab.

Camerele video din seria PX-GX folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse. Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 Pro doar trebuie sa trei cu inelul prin fata camerei in nasture si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei trece cu inelul de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Vezi aici noile camere care transmit imagini 4K cu subiectele

Camera Video GX 700 pentru Copiat este cea mai noua camera video pentru copiat aparuta. Combinand tehnologii de ultima generatie, aceasta camera este capabila sa transmita imagini LIVE foarte clare , atat de pe o foaie de hartie cat si de de pe un monitor LCD.

    Camera Video pentru Copiat GX700 face parte din gama sistemelor profesionale. Dintre toate modelele existente pe piata, Camera GX 700 Pro este cea mai stabila. Are un proesor quad core 1.8 Ghz si 2 Gb de memorie DDR3  1333Mhz, cu ajutorul carora prelucreaza imaginile si le transmite foarte rapid pe internet. Ruleaza un soft mult mai stabil si mai prietenos in utilizare decat celelalte camere de copiat existente pe piata.

     Este destul de important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-700 Pro originala, exista persoane care se folosesc de numele acestor sisteme iar in realitate vand produse mult mai ieftine.

Partea buna este ca le poti recunoaste usor:

          – Camera GX-700 este singura camera care are mufa de incarcare rapida Type C;
          – Firul dintre camera si unitatea neagra de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime;
          – Camera GX-700 are mai multe lentile care se pot schimba: lentila cu zoom mare ,fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de tipul de examen.

Cum functioneaza Camera Video GX 700 pentru Copiat?

     Camera GX-700 este mult mai simplu de folosit decat modelele clasice, pe corp ai un singur fir foarte subtire care duce la micro camera din nasture. Practic camera se conecteaza prin WiFi la telefonul mobil si transmite imagini LIVE pe internet. Conexiunea este privatasub nici o forma nimeni altcineva nu va putea niciodata sa intre sa sa vada si el imaginile! Cel care primeste subiectele poate sta confortabil acasa, nu are nevoie decat de un laptop, PC, tableta sau telefon mobil conectat la internet.  Imaginile se primesc cu ajutorul unui program gratuit. Programul se instaleaza la inceput, se configureaza foarte simplu si rapid. O data configurat, cel care intra in examen nu trebuie decat sa porneasca camera inainte sa intre in sala de examen. Ajutorului tau de acasa in program ii va aparea in program cand camera este pornita.

    In primul rand trebuie sa stii ca aceasta camera poate transmite imagini LIVE pe internet, deci are nevoie de acces la internet. Ajutorul tau poate primi subiectele oriunde s-ar afla pe glob si are acces la internet.

Exista 3 variante de a da camerei video acces la internet:

          – daca in sala de examen exista o retea locala WiFi se poate seta camera video pentru copiat sa se conecteze la aceasta;
          – se face hotspot de pe telefonul tau mobil – telefonul ofera catre camera conexiunea la internet;
          – se poate folosi un router 4G  portabil ca cel de aici: Router Huawei

    Nu este recomandat sa se utiliza reteaua WiFi din sala de examen decat daca esti sigur ca va functiona si in timpul examenului.  Exista riscul ca aceasta sa fie oprita pe perioada desfasurarii examenului. Se poate utiliza orice telefon mobil ce are functie de Hotspot, sau se poate folosi orice Router 4G portabil. NU exista nici o diferenta de performanta.

Daca alegi sa folosesti propriul Telefon Mobil:

      Telefonul are rolul de a prelua imaginile de la camera si de a le transmite pe internet. Intre camera  si telefonul mobil nu exista nici un fir, ele comunica wireless iar reteaua intre ele este ascunsa. Poti folosi orice marca si orice model de telefon smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa ai activata o optiune de internet de 1-2 Gb care sunt suficienti pentru teste si pt toate examenele. Vei lasa telefonul pe sillent, dezactivezi toate soneriile si vibratiile si astfel daca te va suna cineva in timpul examenului nu te va incurca cu nimic.

     La nici un examen nu este permis accesul cu telefoane mobile in sala de examen. Totusi nimeni nu te controleaza decat daca dai tu de banuit ceva.  Astfel sa ascunzi un telefon mobil undeva la tine nu este o mare problema.

Daca alegi sa folosesti Routerul 4G:

               – este mai mic decat un Telefon Mobil;
               – are soft specializat pentru internet;
               – este stabil, nu te poate suna nimeni in timpul examenului;
               – se poate utiliza o mini antena pentru imbunatatirea semnalului 3G 4G in zone cu semnal slab.

   Mai multe detalii despre setul de mini antene ce pot imbunatati semnalul GSM daca camera se foloseste in zone cu semnal mai slab gasiti aici: Antene imbunatatire semnal 4g

Camera Video GX 700 pentru Copiat:

– Poti folosi mai multe lentile pt Camera, le poti folosi in functie de tipul examenului si de unde montezi camera cu nasture;
– Fir subtire si lung intre camera in nasture si modulul negru de procesare a imaginilor;
– Procesor Quad Core ARM Cortex-A53  1.8Ghz + GPU Mali-T760 si 2 Gb DDR3 1333 MHz;
 – Mufa de incarcare rapida Type C – camera de ultima generatie

    Mufa de incarcare Type C
     Camera GX-700 este o camera pentru copiat la examene de ultima generatie. Este creata special pentru acest site, producatorul tinand cont de cerintele noastre. Noi la randul nostru  am tinut cont de sfaturile primite de la clienti pentu generatiile vechi PX300, PX500 si GX600. Astfel camera GX-700 beneficiaza de cele mai noi tehnologii pentru acest sezon, cum ar fi mufa de incarcare rapida Type C.
     Vei putea recunoaste usor o camera originala GX700prin faptul ca mufa la incarcare a acumulatorului este modelul Type C.

GX700 camera video pentru copiat
Camera GX-700 Originala are mufade incarcare rapida Type C

     Firul dintre camera si modulul megru este subtire si lung, la ce te ajuta?
Camera in nasture are dimensiuni foarte mici:0.5×0.5 cu 1mm . Astfel poti monta camera video in nasture la maneca fara probleme pt ca garantat nu se va vedea. Foarte multi dintre clienti folosesc camera pusa la maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera. Firul dintre camera in nasture si modulul negru de procesare a imaginilor este foarte subtire si suficient de lung ( aprox 1.5m). Astfel vei putea monta camera in nasture atat la maneca cat si la piept iar acel modul pentru procesarea imaginilor il poti ascunde oriunde pe corp. La celelalte modele intre camera in nasture si modulul de procesare este o pamblica neagra foarte lata si destul de scurta care face foarte grea ascunderea modulului negru.

camera pentru copiat la examen

Camera Video pentru Copiat in Nasture de dimensiuni foarte mici.

Poti utiliza mai multe lentile pentru camera video, La ce te ajuta?
Camera Video pentru copiat GX 700 poate fi montata atat inlocuind un nasture de la camasa de la piept cat si de la maneca. Daca vei monta camera la piept vei fi nevoit sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau sa poata vedea subiectele. Daca examenul este la monitor atunci este chiar recomandat sa montezi camera cu nasture la piept. In schimb daca vei pune nasturele cu camera la maneca, cel de acasa te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele. Astfel tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate.

 

camera video pentru copiat in nasture

La camera video pentru copiat GX700 se pot folosi mai multe lentile cu Nasture.

Lentilele  au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic.  Astfel iti va usura destul de mult sarcina da a filma subiectele, poti alege lentila potrivita nevoilor tale. Ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic. Astfel vei monta cu usurinta camera la maneca sau la piept pentru examene la care subiectele sunt pe foaie sau la monitor. Vei face mai multe teste de acasa si vei folosi lentila care crezi ca ti se potriveste mai bine. Camera este foarte mica, are 0.5×0.5 cm cu 1mm grosim, iar irul este foarte subtire si suficient de lung

Avantaje Camera Video GX 700 pentru Copiat:

   – transmite imagini LIVE in orice locatie de pe glob ce are acces la internet cu MAX 1…2 secunde intarziere !
   – imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
   – cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
   – acumulator reincarcabil SONY LiPo de mare densitate integrat in minicamera ce confera pana la 3 ore de autonomie
   – tot ansamblul fiind foarte subtire(~1cm) il poti ascunde foarte usor

Specificatii:
   – Autonomie acumulator: pana la 3h
   – Timp de incarcare: ~ 3h
   – Compatibilitate: cu orice telefon SmartPhone
   – Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria PX-600

Setul cuprinde:
   – camera GX-700
   – 10 nasturi de schimb identici cu camera
   – cablu de incarcare + Incarcator 
   – manual de utilizare foarte detailat
   – certificat de garantie

1 recenzie pentru Camera Video GX 700 pentru Copiat

  1. Alex Bandar

    Aceste lentile sunt de mare ajutor deoarece pot pune camera la maneca sau la piept si imi permite sa prind aproape toata foaia cu o singura poza. Foarte foarte utile!
    Recomand

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.