i-Cheat S2 Camera Video 4K UHD pentru Copiat

(10 recenzii clienți)

1.999,00 lei

Acest model este aparul in 2021. Vezi noul model de camera i-Cheat S4: Camera i-Cheat S4

Stoc epuizat

Descriere

Cel mai nou  sistem de copiat cu camera video pentru copiat 4k ce transmite imagini ultra HD foarte clare cu subiectele ajutorului tau. Camera Video pentru copiat i-Cheat S2, care spre deosebire de modelul S1 poate trimite atat Poze cu subiectele cat si imagini Video. In plus ajutorul tau de acasa, poate instala pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro. Fiecare camera are o adresa de email unica. Aplicatia se va conecta la camera ta folosind aceasta adresa de email, iar persoana care te ajuta va putea controla de la distanta camera: poate face poze sau poate trimite video. Astfel tu NU mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton in timpul examenului. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale.
Ajutorul tau de acasa trebuie doar sa fie logat in adresa respectiva. Camera poate fi controlalta de la distanta atat de catre persoana care te ajuta, cat si de tine de la butonul cu fir. Daca nu vrei sa folosesti butonul poti renunta la acel fir.

Aplicatia i-Control Pro

Aplicatia i-Control Pro poate fi instalata pe orice Calculator Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Din aplicatie poti selecta rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o trimiti iar la video poti alege deasemenea rezolutia, calitatea si durata cat camera va trimite video. Intrucat fisierele Video au dimensiuni destul de mari, pentru a nu astepta prea mult primirea imaginilor, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa butonul de Take Video selectezi din meniu timpul, rezolutia si claritatea.

i-Control Pro

Are functie de autofocus, unghi foarte mare de vizualizare si un consum foarte mic de energie. Toate aceste caracteristici o fac ideala de folosit la examene importante. Ofera o utilizare mai usoara si performante mult superioare camerelor din gama PX-GX . Culmea la dimensiuni mult mai  mici. Astfel munca si stresul sunt micsorate, atat pentru cel din examen, cat si pentru cel care te ajuta. Sansele de reusita sunt mult mai mari!

Avantaje i-Cheat S2 (Model 2020):

– ajutorul tau de acasa poate controla camera cu o aplicatie instalata pe Calculator, Laptop,
– tu nu mai trebuie sa apesi pe buton in timpul examenului,
– camera trimite poze 4K,
– camera poate trimite si Video
– pozele si fisierele video se primesc pe o adresa de email – fiecare camera are adresa unica!
– Auto Focus – claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
– Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
– Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
– Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://www.micro-casti/photo00015.jpg
https://www.micro-casti/photo00094.jpg
https://www.micro-casti/photo00180.jpg
https://www.micro-casti/photo00017.jpg

Pozele sunt Absolut REALE: daca camera pe care o primiti nu face la fel va dam banii inapoi PE LOC GARANTAT!!

Camera Video 4K pentru Copiat  i-Cheat S2

In o singura imagine Trimisa incape in intregime o pagina A4

Datorita rezolutiei 4K Ultra HD la care imaginile sunt trimise in o singura imagine incape TOATA Pagina A4. Pot fi folosite cu succes si pentru examenele la care subiectele sunt pe un Monitor. Asta inseamna ca vei putea trimite toate subiectele cu o singura poza in doar 20 de secunde. Ajutorul tau trebuie sa descarce imaginile de pe Email. Apoi le poate mari destul de mult fara sa se piarda din claritate.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica! In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina A4. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

Functie de Autofocus

Aceasta noua functie prezenta pe camerele video pentru copiat din gama i-Cheat este foarte importanta! Iti permite sa tii camera in nasture la orice distanta cuprinsa intre 15 si 70 cm fara sa mai fii nevoit sa invarti de nasture. Pentru cei care nu stiu, Camerele Video Clasice din seria PX-GX NU au focusare automata. Astfel acasa, inainte sa pleci la examen, erai nevoit sa reglezi camera sa se vada clar invartind de nasture stanga sau dreapta, pana se vedea clar. Problema era ca puteai regla camera sa se vada clar doar pentru o anumita distanta:30cm de regula. In examen trebuia sa aduci foaia la respectiva distanta la care ai reglat camera de acasa. Aftfel persoana care te ajuta nu vedea decat foarte in ceata. In plus, uneori se intampla ca in timpul deplasarii spre locatia unde se tinea examenul nasturele sa se mai miste. Examenul in aceasta situatie fiind compromis.

Ceea ce am scris aici, NU inflorim: vindem camerele video PX-GX inca din 2015. Problemele mentionate au fost intampinate de anumiti clienti. Astfel am cautat sa aducem produse noi pe piata care sa rezolve problemele existente la camerele PX-GX.

La camera video pentru copiat i-Cheat aceasta problema NU mai exista! Camera are Focusare Automata – Nu mai ai ce regla, camera se regleaza singura!

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza. Camerele video i-Cheat pot functiona si cu semnal GSM nu asa de bun. Va trimite o imagine nu in 20 sec cum ar fi normal cu un semnal 4G Full, ci in 30…40 de secunde dar o va trimite. Foarte Important NU se va Bloca!

De retinut:

Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe “Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat”. Vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa. NU e complicat deloc.

Camera pentru Copiat i-Cheat S2 va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15….max 20 secunde iar pe 3G in 20…25 sec. Avantajul este ca indiferent de ce semnal ai in sala de examen, subiectele ajung garantat ajutorului tau de acasa.

Autonomie Acumulator Camera Video 4K pentru Copiat

Camera I-Cheat Cam S2 are un acumulator ce ofera pana la 4 ore de autonomie.

Cum oferi internet la Camera Video?

Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca ea are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile pe Email. Ai nevoie de o cartela SIM, ce are credit sau o optiune activa cu minim 2Gb de internet . Cartela SIM se va introduce intr-un mic modem 4G care va da internet la camera. Intre modem si camera nu exista nici un fel de fir, ele comunica wireless.

Nu trebuie sa iti faci griji, modemul 4G este cel mai mic model existent pe piata: 6cmx4cmx1cm, astfel il poti ascunde mult mai usor decat un telefon mobil. In plus el vine gata setat, tu nu trebuie sa mai faci nimic decat sa pornesti sistemul si va fi gata de utilizare in doar 1 minut.

Camera Video 4K pentru Copiat i-Cheat S2 are dimensiuni extraordinar de mici.

     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture.  NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el. In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2cm pe 5cm CU 0.4cm grosime. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate vine pe sub camasa, este foarte subtire. NU are cum sa dea nimic de banuit!

     Camera i-Cheat S2 nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei.

Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime). Au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

Pachetul contine:

– Camera I-Cheat S2 + acumulator 4h autonomie;
– mini Modem 4G;
– 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
– Cablu de MicroUSB de alimentare;
– Manual de Utilizare;
– Certificat de Garantie.

10 recenzii pentru i-Cheat S2 Camera Video 4K UHD pentru Copiat

 1. Marius

  Camerele PX-GX folosesc o tehnologie mai veche de tip P2P de transmitere a imaginilor. Sunt aparute in 2014! In 2014 tehnologia 4K era abia la inceput.

  Din 2014 tehnologia a mai evoluat si a devenit accesibila pe dispozitive foarte mici. Camerele din seria i-Cheat folosesc o tehnologie mult mai noua de transmitere a imaginilor ceea ce permite folosirea rezolutiilor inalte.

  In plus dimensiunile camerelor i-Cheat sunt mult mult mai mici.

  Consumul de energie este mult mai mic – rezulta o autonomie mult mai mare cu un acumulator mult mai mic
  Peste 6 ore cu un acumulator cat unghia de la degetul mare!

 2. Silvia M.

  Imaginile sunt foarte clare iar pozele ajung cam in 18 secunde daca ai semnal bun sau 29-30 daca ai semnal mai slab.
  Baiatul de la relatii clienti foarte amabil! Recomand!

 3. Liviu C.

  Am avut inainte o camera GX cu care tare m-am mai chinuit: nu se conecta tot timpul, trebuia sa tin camera tot timpul la o anumita distanta ca sa se vada clar si mereu trebuia sa misc mana ca cel care ma ajuta sa vada subiectele deoarece nu incapea foaia de examen completa in cadru.
  Icheat asta este dementiala:
  o pot tine la orice distanta pt ca se focuseaza singura
  in cadru incape pagina A4 completa
  claritatea imaginilor este de 20x ori mai buna decat la GX.
  Eu mereu o folosesc la maneca si daca faci cateva teste si inveti cum sa tii mana cu o singura poza eu trimit toate subiectele.
  pozele ajung cam in 20 de secunde
  este un sfert cat camera GX si mult mai putine accesorii, fire pe corp.

  Este o camera video care chiar merita pretul asta care nu este tocmai mic.

 4. Vlad

  O camera foarte buna,imaginile sunt foarte clare, se integege si scrisul foarte mic. Imaginile ajung cam in 20de secunde, cel mai mult a durat 25sec. Nu ai prea multe fire cum am mai vazut la alte sisteme, un sistem foarte util daca nu poti sopti subiectele.

 5. Claudiu

  Pozele sunt atat de clare incat poti spune ca sunt facute cu telefonul mobil.
  Mie imi ajung cam in 19 secunde, cel mai mult am asteptat 28 de secunde cand aveam semnal 3G.

 6. Marius

  O camera care chiar merita pretul. Simpla de utilizat. Domnul de la relatii clienti foarte amabil.

 7. Ilarion M

  Foarte utila
  Destul de simplu de folosit, am primit manual de utilizare si tutorial pe youtube. Recomand

 8. Mariana S.

  Sunt super recunoascatoare! Un produs de nota 20, dar mai ales domnul de la relatii cu clientii! Sa va dea numnezeu sanatate.

 9. Roxana

  Mi-a fost de un mare mare ajutor, am luat bacul!!!!
  Multumesc!!!

 10. Mirela

  Sa va dea dumnezeu multa sanatate. Multumesc!!!!

Adaugă un comentariu