Camera Video 4K pentru Copiat
Reducere!

i-Cheat S1 Plus Camera Video 4K UHD pentru Copiat

(2 recenzii clienți)

2.800,00 lei 2.499,00 lei

Camera Video 4K pentru Copiat Profesionala i-Cheat S1 Plus ce trimite imagini la o rezolutie foarte mare 4K Ultra HD si de o calitate deosebit de buna cu subiectele atat de pe o foaie A4 cat si de la un monitor LCD. i-Cheat S1 Plus are Focusare Automata – NU mai trebuie sa reglezi claritatea invartind de nasture pentru a se vedea clar – camera se regleaza singura. Datorita rezolutiei 4K UHD in o singura imagine trimisa incape si se vad clar toata pagina A4 – in 20 sec trimiti toate subiectele.

Camera Video 4K UHD pentru Copiat cu Inel special pt trimitere Imagini – FARA Fire

Descriere

Camera Video 4K pentru Copiat  i-Cheat S1 Plus NU are fire! La modelul i-Cheat S1 Lite ai acel fir la capatul caruia se afla un buton pe care atunci cand il apesi camera face o poza 4K UHD si o trimite ajutorului tau pe Email. La modelul S1 Plus acel fir cu buton dispare. In locul lui Camera S1 Plus are un senzor special care detecteaza atunci cand inelul se afla in imediata apropiere a camerei video. Astfel ori de cate ori vei trece cu mana la care ai inelul prin fata camerei video, aceasta va face si trimite in mod automat o poza la adresa de email stabilita in momentul achizitiei camerei. Ajutorul tau de acasa mai trebuie doar sa se logheze pe adresa respectiva de Email si sa descarce imaginile.

Are functie de autofocus, unghi foarte mare de vizualizare si un consum foarte mic de energie. Cu o baterie foarte mica poti avea peste 6 ore autonomie. Toate aceste caracteristici o fac ideala de folosit la examene importante. Ofera o utilizare mai usoara si performante mult superioare camerelor din gama PX-GX . Culmea la dimensiuni mult mai  mici. Astfel munca si stresul sunt micsorate, atat pentru cel din examen, cat si pentru cel care te ajuta. Sansele de reusita sunt mult mai mari!

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://www.micro-casti/photo00015.jpg
https://www.micro-casti/photo00094.jpg
https://www.micro-casti/photo00180.jpg
https://www.micro-casti/photo00017.jpg

Pozele sunt Absolut REALE: daca camera pe care o primiti nu face la fel va dam banii inapoi PE LOC GARANTAT!!

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.

Camera Video 4K pentru Copiat  i-Cheat S1 Plus

In o singura imagine Trimisa incape in intregime o pagina A4

Datorita rezolutiei 4K Ultra HD la care imaginile sunt trimise in o singura imagine incape TOATA Pagina A4. Pot fi folosite cu succes si pentru examenele la care subiectele sunt pe un Monitor. Asta inseamna ca vei putea trimite toate subiectele cu o singura poza in doar 20 de secunde. Ajutorul tau trebuie sa descarce imaginile de pe Email. Apoi le poate mari destul de mult fara sa se piarda din claritate.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica! In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina A4. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

Functie de Autofocus

Aceasta noua functie prezenta pe camerele video pentru copiat din gama i-Cheat S1 este foarte importanta! Iti permite sa tii camera in nasture la orice distanta cuprinsa intre 15 si 70 cm fara sa mai fii nevoit sa invarti de nasture. Pentru cei care nu stiu, Camerele Video Clasice din seria PX-GX NU au focusare automata. Astfel acasa, inainte sa pleci la examen, erai nevoit sa reglezi camera sa se vada clar invartind de nasture stanga sau dreapta, pana se vedea clar. Problema era ca puteai regla camera sa se vada clar doar pentru o anumita distanta:30cm de regula. In examen trebuia sa aduci foaia la respectiva distanta la care ai reglat camera de acasa. Aftfel persoana care te ajuta nu vedea decat foarte in ceata. In plus, uneori se intampla ca in timpul deplasarii spre locatia unde se tinea examenul nasturele sa se mai miste. Examenul in aceasta situatie fiind compromis.

Ceea ce am scris aici, NU inflorim: vindem camerele video PX-GX inca din 2015. Problemele mentionate au fost intampinate de anumiti clienti. Astfel am cautat sa aducem produse noi pe piata care sa rezolve problemele existente la camerele PX-GX.

La camera video pentru copiat i-Cheat S1 Lite aceasta problema NU mai exista! Camera are Focusare AutomataNu mai ai ce regla, camera se regleaza singura!

Camera Video 4K pentru Copiat din seria i-Cheat S1:

Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 Lite doar trebuie sa apesi pe buton si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei apasa de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza. Camerele video i-Cheat S1 pot functiona si cu semnal GSM nu asa de bun. Va trimite o imagine nu in 20 sec cum ar fi normal cu un semnal 4G Full, ci in 30…40 de secunde dar o va trimite. Foarte Important NU se va Bloca!

i-Cheat S1 Lite poate functiona atat cu semnal 4G cat si cu 3G

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse.

Marea problema a camerelor video din seria PX-GX consta in faptul ca folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

   Cum Functioneaza noua Camera I-Cheat Cam S1 Plus

       Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe „Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat”. Vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa. NU eeste complicat deloc.
Trebuie sa pui inelul la mana si ori de cate ori vei trece inelul prin fata camerei video aceasta in mod automat fac face o poza 4K Ultra HD de o calitate foarte buna si o va trimite tot automat pe adresa ta de email. Din camera nu mai iese acel fil cu buton deoarece camera are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata nasturelui cu camera video pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.

     Fara Buton cu Fir – Inel special

       Camera pentru Copiat I-Cheat S1 Plus NU mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Lite. Camera in nasture are integrat un senzor special care va detecta momentul cand vei trece cu acesta prin fata iei . Va face o fotografie 4K Ultra HD pe care o va trimite pe emailul tau. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna. Dar este unul special creat pentru a putea fi recunoscut de catre camera i-Cheat Cam S1 Pro. Totul este automat si nu trebuie decat sa pornesti camera inainte sa intri in cladire. Apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei video aceasta va face o poza si o va trimite pe email

    Camera Video 4K pentru Copiat i-Cheat S1 Plus are dimensiuni extraordinar de mici.

     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture.  NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el. In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2cm pe 5cm CU 0.4cm grosime. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate vine pe sub camasa, este foarte subtire. NU are cum sa dea nimic de banuit!

     Camera i-Cheat S1 Plus nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei.

Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime). Au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

     Pachetul contine:

– Camera I-Cheat Cam S1 Plus;
– Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
– 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
– Cablu de MicroUSB de alimentare;
– Manual de Utilizare;
– Certificat de Garantie.

2 recenzii pentru i-Cheat S1 Plus Camera Video 4K UHD pentru Copiat

 1. Iulian

  Nu siu de unde idea asta cu inelul dar e farte tare:
  doar trec cu mana pentru scurt timp prin fata camerei in nasture si in maxim 20 de secunde pe adresa mea de email primesc o poza in care se vede toata pagina A4 foarte clar. Pot distinge cu usurinta toate subiectele.
  Foarte tare jucaria asta
  RECOMAND

 2. George

  Camerele PX-GX transmit la rezolutie maxim 1080p
  Nu imi explic cum poate fi mai mica decat camrele PX-GX si sa transmita mult mai clar…la rezolutie 4K Ultra HD

  • Marius

   Camerele PX-GX folosesc o tehnologie mai veche de tip P2P de transmitere a imaginilor. Sunt aparute in 2014! In 2014 tehnologia 4K era abia la inceput.

   Din 2014 tehnologia a mai evoluat si a devenit accesibila pe dispozitive foarte mici. Camerele din seria i-Cheat folosesc o tehnologie mult mai noua de transmitere a imaginilor ceea ce permite folosirea rezolutiilor inalte.

   In plus dimensiunile camerelor i-Cheat sunt mult mult mai mici.

   Consumul de energie este mult mai mic – rezulta o autonomie mult mai mare cu un acumulator mult mai mic
   Peste 6 ore cu un acumulator cat unghia de la degetul mare!

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.