camera video 4k in nasture pentru copiat
Reducere!

i-Cheat S1 Camera Video in Nasture pentru Copiat

(4 recenzii clienți)

2.500,00 lei 2.000,00 lei

Camera Video pentru Copiat i-Cheat S1 face parte din gama de camere video profesionale. Trimit imagini cu subiectele la o rezolutie 4K Ultra HD si de o calitate deosebita. Camera in Nasture 4k pentru copiat i-Cheat S1 are focusare automata – NU trebuie sa mai invarti de lentila pentru a se vedea clar. Astfel poti tine foaia atat la 10 cm de camera cat si la 60 cm de camera si se va vedea clar – camera face Autofocus. Datorita rezolutiei mari in o singura imagine trimisa incape in intregime toata Foaia A4 – NU mai esti nevoit sa misti foaia stanga-dreapta, sus-jos prin examen cum era nevoie sa faci ca camerele PX-GX(px-gx cuprin doar un sfert de pagina).

Categorie:

Descriere

Camera video 4k in nasture pentru copiat la examene ce face parte din noua gama de camere video profesionale. Trimit imagini cu subiectele la o rezolutie 4K Ultra HD ce au o claritate deosebita. Camera trimite pe o adresa de Email stabilita in momentul achizitiei, poze foarte clare cu subiectele. Are functie de autofocus, unghi foarte mare de vizualizare si un consum foarte mic de energie. Cu o baterie foarte mica poti avea peste 6 ore autonomie. Toate aceste caracteristici o fac ideala de folosit la examene importante. Ofera o utilizare mai usoara si performante mult superioare camerelor din gama PX-GX . Culmea la dimensiuni mult mai  mici. Astfel munca si stresul sunt micsorate, atat pentru cel din examen, cat si pentru cel care te ajuta. Sansele de reusita sunt mult mai mari!

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://www.micro-casti/photo00015.jpg
https://www.micro-casti/photo00094.jpg
https://www.micro-casti/photo00180.jpg
https://www.micro-casti/photo00017.jpg

Pozele sunt Absolut REALE: daca camera pe care o primiti nu face la fel va dam banii inapoi PE LOC GARANTAT!!

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.

Camera video 4k in nasture pentru copiat Avantaje:

Functie de Autofocus

Aceasta noua functie prezenta pe camerele video pentru copiat din gama i-Cheat S1 este foarte importanta! Iti permite sa tii camera in nasture la orice distanta cuprinsa intre 15 si 70 cm fara sa mai fii nevoit sa invarti de nasture. Pentru cei care nu stiu, Camerele Video Clasice din seria PX-GX NU au focusare automata. Astfel acasa, inainte sa pleci la examen, erai nevoit sa reglezi camera sa se vada clar invartind de nasture stanga sau dreapta, pana se vedea clar. Problema era ca puteai regla camera sa se vada clar doar pentru o anumita distanta:30cm de regula. In examen trebuia sa aduci foaia la respectiva distanta la care ai reglat camera de acasa. Aftfel persoana care te ajuta nu vedea decat foarte in ceata. In plus, uneori se intampla ca in timpul deplasarii spre locatia unde se tinea examenul nasturele sa se mai miste. Examenul in aceasta situatie fiind compromis.

Ceea ce am scris aici, NU inflorim: vindem camerele video PX-GX inca din 2015. Problemele mentionate au fost intampinate de anumiti clienti. Astfel am cautat sa aducem produse noi pe piata care sa rezolve problemele existente la camerele PX-GX.

La camera video pentru copiat i-Cheat S1 aceasta problema NU mai exista! Camera are Focusare AutomataNu mai ai ce regla, camera se regleaza singura!

In o singura imagine Trimisa incape in intregime o pagina A4

Datorita rezolutiei 4K Ultra HD la care imaginile sunt trimise in o singura imagine incape TOATA Pagina A4. Pot fi folosite cu succes si pentru examenele la care subiectele sunt pe un Monitor. Asta inseamna ca vei putea trimite toate subiectele cu o singura poza in doar 20 de secunde. Ajutorul tau trebuie sa descarce imaginile de pe Email. Apoi le poate mari destul de mult fara sa se piarda din claritate.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica! In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina A4. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

i-Cheat S1 poate functiona atat cu semnal 4G cat si cu 3G

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse.

Marea problema a camerelor video din seria PX-GX consta in faptul ca folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele Video din seria i-Cheat S1:

Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 doar trebuie sa apesi pe buton si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei apasa de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza. Camerele video i-Cheat S1 pot functiona si cu semnal GSM nu asa de bun. Va trimite o imagine nu in 20 sec cum ar fi normal cu un semnal 4G Full, ci in 30…40 de secunde dar o va trimite. Foarte Important NU se va Bloca!

Cum se foloseste noua Camera I-Cheat Cam S1

Camera Video i-Cheat S1 se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe „Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat” si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa – NU e complicat deloc.

Camera video 4k in nasture pentru copiat

Din camera iese un fir foarte subtire si lung de aproximatic 1,5m. La capatul firului se afla un micro buton. In momentul in care vei apasa pe acel micro buton camera va face o fotografie la rezolutie 4K Ultra HD si o va trimite pe adresa dv de email. Din momentul in care apesi pe buton pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
NU trebuei sa iti faci probleme pentru acel fir, este foarte subtire. Are o lungime de aprox 1,5 metri ceea ce iti permite sa pui butonul unde crezi tu ca e mai accesibil pentru tine. La cerere lungimea cablului poate fi marita sau micsorata. Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai apasat pe buton sa stai cateva secunde nemiscat. Altfel poza va fi in ceata – ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

Camera video 4k in nasture pentru copiat Pachetul contine:

– Camera I-Cheat Cam S1;
– 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
– Cablu de MicroUSB de alimentare;
– Manual de Utilizare;
– Certificat de Garantie.

4 recenzii pentru i-Cheat S1 Camera Video in Nasture pentru Copiat

 1. Ionut

  Super tare!
  Poze foarte clare la fel ca la telefonul mobil
  Rezolutie foarte buna
  cu o singura poza trimitti toate subiectele

 2. Ady

  Cea mai tare camera ever!! Trimite subiectele atat de clare de zici ca ai facut poza cu telefonul mobil.
  RECOMAND CATEGORIC

 3. Victor

  Este mult mai mica decat camerele PX sau GX.
  Am si o camera PX sau GX nici nu mai stiu ca vad ca fiecare le zice cum vrea, ideea e ca e din aceea care trimite video, dar mi se bloca de una. Trebuia sa am semnal pe 4G foarte bun altfel pauza: Nu mergea.
  Asta vad ca merge si cu 3G si culmea e ca imaginile sunt mult mult mai clare.

 4. Adam B. (proprietar verificat)

  Recomand! Imaginile cu subiectele zici ca sunt facute cu telefonul mobil.
  Sunt seriosi si promti, coletul mi-a ajuns repede si foarte important am fost indrumata prin video call pe whatsapp cum sa o folosesc.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.