Camera in Nasture pentru Copiat i-Cheat S3 LTE Pro

2.999,00 lei

Este modelul aparut in 2021. Vezi Noul Model 2022 aici: i-Cheat S4

Stoc epuizat

Descriere

Este cel mai compact sistem pentru copiat cu camera video. Daca pana acum trebuia ca pe langa camera in nasture sa ai la tine: Baterie Externa pt a alimenta camera + Router 4G sau Telefon Mobil pt a da internet la camera + dispozitiv audio (cutiuta sgm) + multe cabluri pe corp, acum au doar un singur dispozitiv ce il poti ascunde foarte usor pe corp cu ajutorul husei special create cu diametru reglabil pt brat.

Sistem profesional pentru copiat la examene Exigente:
– Poti apela camera – raspunde automat – nu ai nevoie de sistem audio cu casca separat (cutiuta gsm, pix, etc)
– are incluse in pret 3 tipuri de casti: Casca Japoneza MC-2500 + Microvibratii + NOILE Casti i-EarCheat Pro care nu se aud in exterior!
– autonomie minim 5 ore
– Buton de Urgenta – opreste/porneste instant tot sistemul – imposibil de detectat!
– Autofocus
– Trimite Live Video la calitate inalta!
– Trimite Poze 4k – NU captura de ecran la live!
– Aplicatie in Limba Romana usor de folosit
– Husa de ascuns dispozitivul pe brat cu diametru reglabil

Buton de urgenta!
Cu o simpla apasare pe butonul de pe husa, in doar 1 secunde ai inchis tot sistemul si astfel devine imposibil de detectat!
Se inchide total!! Doar cu detectoare de metale ca la aeroport il mai poti gasi.
Apoi mai apesi o data si totu reporneste automat in 2 minute maxim!

Singura Camera All in One:

 1.  Nu ai nevoie separat de Telefon sau Router 4G – cartela intra direct in dispozitiv!
 2.  Nu ai nevoie de sistem audio Separat – are audio integrat!
 3. Compatibil cu toate cele 3 casti: Cascca Japoneza, Microvibratii si noile i-EarCheat
 4. Buton de urgenta ce inchide instant absolut tot sistemul – imposibil de detectat! Dupa ce pericolul trece, cu o simpla apasare tot sistemul reporneste si se reconecteaza automat!
 5. Are autonomie de minim 4 ore pe video si 10 ore pt audio.

Toate sistemele fac in principiu acelasi lucru. Unele sunt mai usor de folosit altele mai greu, unele necesita sa ai mai multe subansamble pe tine iar altele mai putine. Aceste detalii pot face diferenta intre succes si esec.

Descriere Produs

Camera video pentru copiat i-Cheat S3 LTE Pro este un sistem ce inglobeaza tehnologii de ultima generatie. Practic este aceeasi camera i-Cheat S3, dar la care este adaugat modul SIM Card LTE si modul GSM Audio. Este un sistem complet  “All in One” si nu mai ai nevoie sa ai pe corp Router 4G, Telefon Mobil si mai nou este primul sistem cu camera ce are si audio integrat. Astfel nu mai esti nevoit sa ai pe corp o multime de cutiute – dispozitive, etc.

Audio si Video – Un singur Dispozitiv!

Singurul sistem pentru copiat de pe piata la care NU ai nevoie de un sistem Audio cu casca fara fir separat! NU ai nevoie nici de Telefon Mobil sau Router. Cartelele SIM (una pt Audio si cealalta pt Video) intra direct in dispozitivul pentru copiat.

Acest sistem functioneaza cu doua cartele SIM obisnuite, ce intra direct in dispozitivul pentru copiat. O cartela este utilizata pentru camera video, iar a doua cartela pentru partea de audio – primesti raspunsurile inapoi. Camera trimite pe internet ajutorului tau pe o aplicatie instalata pe calculator, etc iar modulul audio functioneaza prin apel obisnuit pe numarul cartelei SIM.

Nu trebuie sa iti faci griji, in sala nu va putea sa sune nimic pentru ca sistemul nu are difuzor! Atunci cand ajutorul tau va apela numarul cartelei SIM din modulul audio, dispozitivul va raspunde automat, iar daca din greseala se apeleaza numarul cartelei SIM din modulul LTE al camerei nu se va intampla nimic: NU va suna nimic si nu se va aprinde nici o lumina.

Camera Video

Una dintre cartele va trebui sa aiba activata o optiune de internet. Aceasta cartela este folosita de camera video. Camera trimite imagini Video Live si face Poze 4K pe care le va trimite pe internet ajutorului tau. Ajutorul tau are o aplicatie dedicata pentru aceasta camera disponibila Gratuit, aplicatie pe care o primesti la achizitie.

Cu aceasta aplicatie, ajutorul tau are control total asupra camerei tale – tu nu trebuie sa faci nimic! Totul se face remote – de la distanta si nu trebuie ca cel care te ajuta sa fie aproape de tine(poate fi si in alta tara). Trebuie sa te asiguri ca atat tu in sala de examen ai semnal GSM cat mai bun, cat si ajutorul tau, de unde se afla, are o conexiune la internet cat mai buna.

Mai multe detalii despre camera video i-Cheat S3 gasesti aici

AUDIO Integrat

A doua cartela intra in acelasi dispozitiv. Aceasta cartela va trebui doar sa aiba numarul valabil si nu trebuie sa aibe credit sau optiune activa. Ajutorul tau de acasa va apela numarul celei dea doua ca

rtele SIM introduse, iar dispozitivul va raspunde automat. Dispozitivul va incepe sa trimita la casca din urechea ta automat ce iti vorbeste ajutorul tau si in acelasi timp ajutorul tau aude ce se intampla in sala.

Microfonul este unul obisnuit! Ca la orice Telefon mobil, nu te astepta sa faca minuni si sa iti citeasca pe buze! Dar o sa observi ca este unul destul de sensibil.

Acest dispozitiv este compatibil cu absolut toate modelele de casca: casca japoneza de culoarea pielii, casti pe timpan de tip magnet si chiar cu noile modele de casti 2021.

Este nevoie de o a doua cartela SIM pentru audio, desi aplicatia Camerei Video are si modul audio integrat! Acest lucru se datoreaza faptului ca Tehnologia GSM 4G LTE nu este suficient de stabila si de cursiva (fara intreruperi si intarzieri) pentru a putea sustine un o convorbire in timp real. O convorbire pe internet poate fi rezonabil sustinuta doar in conditii stricte de semnal 4G foarte bun si retea neaglomerata. Lucru ce nu il poti controla.

Astfel, riscul fiind prea mare pentru o convorbire pe internet (gen Skype, Signal, etc) s-a optat pentru metoda apelului clasic obisnuit de pe telefon, intrucat este cu intarziere aproape ZERO, functioneaza si cu semnal foarte slab si deci este mai sigura.

Din pacate nu exista nici o casca de copiat perfecta si undeva va trebui sa faci un compromis. Toate modelele de casti au atat avantaje cat si dezavantaje. Ear Pro este un pachet ce contine toate tipurile de casti care exista. Astfel vei putea face mai multe teste si dupa vei utiliza castile cu care te impaci cel mai bine.

Daca pana acum cele mai multe persoane care doreau sa folosesca un sistem de copiat cu casca aveau o mare problema in a alege casca cea mai potrivita, acum cu noul pachet de casti Ear Pro scapi de aceasta grija. Ai 17 casti, 3 tipuri in total! Ai toate tipurile de casti care exista! Le testezi si alegi modelul cu care te impaci mai bine.

Pachetul cu casti de copiat Ear Pro cu cele trei tipuri de casti pentru copiat, este alcatuit din:

 1. Casti pentru Copiat i-EarCheat:
   • Set de doua Casti i-EarCheat Standard
   • Set de doua Casti i-EarCheat Premium
 2. Casca de Copiat Japoneza MC-2500
 3. Set de 6 Baterii 337 pentru casca MC-2500
 4. Casti cu Microvibratii:
   • Set de 6 Casti marime M
   • Set de 6 Casti marime L
 5. Dispozitiv special ce usureaza introducere casti microvibratii
 6. Magnet Negru Oval pentru asezare/extragere casti microvibratii
 7. Betisor special cu cap magnetic pentru extragere casti microvibratii

Model Nou 2021 de casca pentru copiat i-EarCheat:

    • Nu se aude in exterior chiar cu Volumul la maxim,
    • Nu fosneste si are zgomot de fundal mic,
    • Nu scoate din senin piuit puternic,
    • Nu ramane blocata in ureche sub nici o forma,
    • Casca nu trebuie sa ajunga pe timpan,
    • Nu prezinta nici un risc sa ajungi la medic,
    • Nu exista riscul sa cada din ureche si sa nu mai auzi,
    • Nu se bruiaza cu ceilalti din sala care au si ei sistem,
    • Nu este sensibila daca intra ceara in ea,
    • Este suficient de mica cat sa nu se vada in ureche,
    • Nu are acea antena transparenta care ramanea si se vedea,

Mai multe detalii despre noul model de casca poti gasi aici

Buton urgenta camera copiatButon de Urgenta

Acest buton este extrem de important! In orice moment poti duce mana scurt la brat si printr-o scurta apasare absolut tot sistemul se inchide instant: Audio, Camera, Internet, absolut tot! O data inchise sistemele nu mai pot fi detectate sub nici o forma! Pot fi detectate doar cu detectoare de metale cu porti ca la aeroport.

De ce ai dori sa opresti sistemul in timpul functionarii?

De regula nu prea sunt motive sa fie necesar sa inchizi sistemele dar putem da cateva exemple:

 1. Daca vrei sa dai un reset total la dispozitiv si sa repornesti sistemul – acum este simplu si nu mai trebuie sa iesi din sala sa te duci la baie.
 2. Daca se vine cu detector – de regula exista unu singur in toata cladirea si se plimba la inceput prin sali. Daca vezi ca intra cineva in sala cu un dispozitiv cu una doua antene in mana poti inchide sistemul in doar 1-2 sec. Acest dispozitiv poate fi detectat de detectoare doar de la o distanta mai mica de 3-5 metri si este nevoie de cateva minute bune sa poti gasi persoana care are ceva asupra lui in o sala, fie ea si o sala mai mica.
 3. Nu mai ai nevoie de sistem

De ce este deosebit de importanta acest Buton de Urgenta?

Ceea ce il face total deosebit de restul sistemelor de pe piata este faptul ca, dupa ce ai oprit sistemul, poti reporni sistemul apasand din nou scurt pe butonul de urgenta. Sistemul este programat sa porneasca in mod automat! Nu mai trebuie sa faci nimic in plus.

Ajutorul tau va vedea in aplicatie cand camera reporneste iar la partea de audio nu va trebui decat sa reapeleze numarul cartelei SIM din dispozitiv si dispozitivul va raspunde automat.

Astfel sistemul poate fi oprit si repornit ori de cate ori doresti, fara sa existe riscuri si fara sa fie nevoie sa iesi din sala. Si din experienta noastra de peste 15 ani va garantam ca acest buton de urgenta este extrem de util!

Autonomie Acumulator

Intrucat acest sistem are incorporat atat partea de Video + partea de Audio cat si modulul intern LTE pentru internet, sa pui un acumulator cat sa resiste suficient de mult si pentru examenele mai lungi dar si sa aibe o dimensiune mica sa ii permita sa fie usor de ascuns vara cand te imbraci subtire, este o adevarata provocare.

Unele examene pot tine si 4 ore. In plus, cu noile masuri de protectie COVID, trebuie sa fii in sala cu cel putin o ora mai devreme si in plus inca una pentru a intra in cladire. Deci pe langa cele 4 ore se mai pot adauga inca doua.

Acest dispozitiv are un acumulator intern de 10.000 mAh ce iti poate garanta o functionare continua de minim 4 ore. Asta in conditiile in care atat camera trimite live cat si audio se afla in apel. Dar in realitate de camera nu ai nevoie de 4 ore.

Atunci cand camera este in asteptare si nu trimite Video Live, sistemul consuma foarte putin, Mai exact poti sta in apel continu si peste 20h.

Exemplu Practic:

Spre exemplu daca examenul incepe la 9. Trebuie sa intri in cladire la 7 -8. La ora 7 fara ceva, inainte sa intri, pornesti sistemele, ajutorul tau se va conecta la camera si te va apela sa verificati impreuna ca totul functiuoneaza perfect. Apoi poate inchide apelul si va opri transmisia video Live. Astfel toate sistemele intra in sare de asteptare iar autonomia creste considerabil (peste 48h in Stand By).

Este de mentionat faptul ca o data sistemul pornit, ajutorul tau poate apela si reapela oricand – modulul audio va raspunde automat ori de cate ori este apelat iar camera o poate porni si opri oricand si ori de cate ori doreste. Iar tu nu trebuie sa faci nimic!

Dimensiuni reduse – Usor de Ascuns!

Desi poate parea mare ca dimeniuni, tine cont ca spre deosebire de alte sisteme la care ai si Router sau Telefon Mobil + baterie pt camera + sistem audio separat, i-Cheat S3 LTE pro are un singur dispozitiv. In plus pozele sunt facute de aproape si de aceea poate da impresia ca este exagerat de mare.

Este dispozitivul cu cea mai mare autonomie care exista. Acumulator integrat de 9800 – 10.000 mAh. Paradoxal in ciuda capacitatii mare a acumulatorului utilizat dimensiunile sunt mici.

Practic o baterie externa din comert de 10.000 mAh este mai mare decat intreg dispozitivul pentru copiat la un loc. Si in dispozitiv ai integrat totul: Audio – Video – Internet 4G LTE!

Tine cont ca oricare alt sistem vei alege, ai pe tine:

 1. Telefon Mobil sau Router 4G pentru a da internet la camera – orice camera are nevoie de internet!
 2. Partea de Audio care poate fi: cutiuta GSM, card GSM, Pix GSM, etc
 3. Baterie pentru camera
 4. Casca in ureche

Casca de copiat cu camera video

Toate acestea trebuie sa le ai asupra ta, ascunse pe sub haine, lipite in diferite zone ale corpului. Astfel sistemul i-cheat S3 LTE Pro, fiind un dispozitiv compact, te poate ajuta. Practic ai doar Camera in Nasture, Bateria in care sunt toate modulele integrate si casca in ureche.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Camera in Nasture pentru Copiat i-Cheat S3 LTE Pro”