Sisteme de Copiat

SISTEME DE COPIAT

Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin intermediul serviciului de curierat rapid gen Cargus si Fan Curier, in functie de alegerea dvs. Produsele se afla in ambalaj si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare;

Taxele de curier includ manipularea si taxele impachetarii, dar si transportul. Taxele de manipulare sunt fixe, in timp ce taxele de transport variaza in functie de greutatea totala a coletului. Va sfatuim sa grupati produsele intr-o singura comanda, intrucat noi nu putem grupa doua comenzi separate si taxele de transport se vor aplica pentru fiecare dintre acestea.

SISTEME DE COPIAT – PLATA

Plata produselor se poate face in urmatoarele conditii:
– ramburs la ridicarea produselor
– 50% in numerar sau prin transfer bancar, odata cu plasarea comenzii si restul de 50% la livrare, daca valoarea produselor comandate este de peste 1500 RON ;
– prin ordin de plata/virament bancar; datele necesare pentru plata prin virament bancar le veti primi odata cu factura proforma pe baza careia veti efectua plata;
– orice alti termeni de plata se discuta cu fiecare client individual.

SISTEME DE COPIAT – TERMENUL DE LIVRARE

Este posibil ca, in ocazii foarte rare, anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul s-a modificat. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este disponibil, va vom anunta imediat .

Fiecare set este testat individual inainte de livrarea catre client. Producatorul garanteaza faptul ca produsul va functiona conform specificatiilor prezente in descrierea de functionare a produsului. Firma nu va poate garanta indeplinirea altor functii decat cele prezente in descrierea si functionarea produsului.
Toate preturile includ TVA de 24%

Costul tranzactiei va include valoarea produselor comandate, a taxelor aferente, valoarea ambalajului si transportul prin curier sau posta.

In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzierea sau refuzul unei comenzi.

In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Se arată toate cele 2 rezultate