Casca de Copiat i-EarCheat

Casca pentru copiat i-EarCheat

Daca pana acum trebuia sa faci un compromis intre a risca sa se auda in exterior (Casca Japoneza) si a ramane cu casca blocata (castile cu microvibratii pe timpan), noul model de casca are doar avantajele celor doua tipuri!

Prima intrebare a unui client atunci cand vrea sa cumpere o casca de copiat este:

“casca se vede in ureche?”

Aceasta temere este de inteles, insa intrebarea este total gresita si fara rost. Asta deoarece absolut nici o casca pentru copiat nu se vede in ureche decat daca stii ca aceasta este acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Dar asta inseamna sa stii ca microcasca este acolo, inseamna ca ai dat ceva de banuit si supraveghetorul te verifica.

Model Nou 2021 de casca pentru copiat:

    • Nu se aude in exterior chiar cu Volumul la maxim,
    • Nu fosneste si are zgomot de fundal mic,
    • Nu scoate din senin piuit puternic,
    • Nu ramane blocata in ureche sub nici o forma,
    • Casca nu trebuie sa ajunga pe timpan,
    • Nu prezinta nici un risc sa ajungi la medic,
    • Nu exista riscul sa cada din ureche si sa nu mai auzi,
    • Nu se bruiaza cu ceilalti din sala care au si ei sistem,
    • Nu este sensibila daca intra ceara in ea,
    • Este suficient de mica cat sa nu se vada in ureche,
    • Nu are acea antena transparenta care ramanea si se vedea.
 

Casca de Copiat i-EarCheat Nu se vede in ureche!Cum se vede casca de copiat in ureche

Desi pare mare, aceasta nu se poate vedea in ureche decat daca stii ca este acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti mai atent. Altfel sub nici o forma nu se poate vedea! Atat casca i-EarCheat cat si cea Japoneza poate parea mare si asta datorita modului in care sunt facute pozele. Acestea sunt facute de aproape si astfel castile pot sa para mari. In realitate ele nu sunt chiar atat de mari cum par si va garantam ca daca le introduceti corect in ureche, nu se va vedea nimic in exterior.

Imposibil sa ramana blocata in ureche

Castile cu microvibratii sunt foarte mici si usoare. Astfel chiar si putina ceara daca se afla in ureche, castile se pot lipi si pot sa iasa afara mai greu sau chiar deloc. Asta mai ales daca o tii mai  mult de cateva ore. Noul model de casca pentru copiat i-EarCheat, datorita formei si principiului de functionare, nu poate sub nici o forma sa ramana blocata in ureche.

Casca de Copiat i-EarCheat Nu trebuie sa ajunga pe timpan!

Casca pentru copiat i-EarCheat functioneaza putin diferit fata de celelalte doua modele clasice de casti. Astfel noul principiu de functionare nu necesita ca microcasca sa ajunga pe timpan. Riscurile sa ajungi astfel la medicul ORL-ist sunt zero! Noul model de casca pentru copiat i-EarCheat se impinge cu degetul mic pana ce ajunge dupa cotul urechii. Astfel doar daca tragi de ureche pentru a indrepta canalul auditiv, poti vedea dupa acel cot. Altfel casca nu se poate vedea.

Casca de Copiat i-EarCheat Nu se aude in exterior!

Casca pentru copiat i-EarCheat functioneaza dupa un principiu total diferit fata de castile clasice cu microvibratii sau Japoneze. Astfel riscul de a se auzi in exterior este inexistent – GARANTAM pentru asta!

Nu auzi in casca si pe altii

Datorita modului diferit de functionare, te poti afla chiar si la jumatate de metru de altcineva care are un sistem de copiat (indiferent ce model) si va GARANTAM ca nu vei auzi in casca ta ce i se dicteaza celui de langa tine! Aceasta este o mare problema pt cei care folosesc Casca Japoneza!

Imposibil sa cada din ureche

Daca o introduci corect si nu o pui doar de forma la intrarea in ureche, riscul ca aceasta sa cada este inexistent. Casca o poti monta chiar si de acasa daca doresti, insa este de recomandat sa o pui chiar inainte de examen.

Durata de Viata de 10 ori mai mare

Daca castile cu microvibratii se pierdeau foarte usor deoarece erau mici si mai si cadeau din ureche, iar la Casca Japoneza daca intra putin ceara, aceasta nu mai functiona, Noile casti i-EarCheat nu mai sunt atat de sensibile si au o durata de pana la 10 ori mai mare de viata decat castile clasice.