Camera Video in Nasture i-Cheat S1

Camera i-Cheat S1 este model 2019-2020. Vezi noul model 2022 de Camera i-Cheat S4 aici, care trimite si imagini Video Live, in timp real!

Camera video 4k in nasture ce face parte din noua gama de camere video profesionale. Trimit imagini cu scrisul la o rezolutie 4K Ultra HD ce au o claritate deosebita. Camera trimite pe o adresa de Email stabilita in momentul achizitiei, poze foarte clare cu scrisul. Are functie de autofocus, unghi foarte mare de vizualizare si un consum foarte mic de energie. Cu o baterie foarte mica poti avea peste 6 ore autonomie. Toate aceste caracteristici o fac ideala de folosit in conditii exigente. Ofera o utilizare mai usoara si performante mult superioare camerelor din gama PX-GX . Culmea la dimensiuni mult mai  mici. Astfel munca si stresul sunt micsorate, atat pentru cel care o foloseste, cat si pentru cel care te ajuta. Sansele de reusita sunt mult mai mari!

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://www.micro-casti/photo00015.jpg
https://www.micro-casti/photo00094.jpg
https://www.micro-casti/photo00180.jpg
https://www.micro-casti/photo00017.jpg

Camera video 4k in nasture Avantaje:

Functie de Autofocus

Aceasta noua functie prezenta pe camerele video in nasture din gama i-Cheat S1 este foarte importanta! Iti permite sa tii camera in nasture la orice distanta cuprinsa intre 15 si 70 cm fara sa mai fii nevoit sa invarti de nasture. Pentru cei care nu stiu, Camerele Video Clasice din seria PX-GX NU au focusare automata. Astfel acasa, inainte sa pleci, erai nevoit sa reglezi camera sa se vada clar invartind de nasture stanga sau dreapta, pana se vedea clar. Problema era ca puteai regla camera sa se vada clar doar pentru o anumita distanta:30cm de regula. In timpul utilizarii trebuia sa aduci foaia la respectiva distanta la care ai reglat camera de acasa. Aftfel persoana care te ajuta nu vedea decat foarte in ceata. In plus, uneori se intampla ca in timpul deplasarii spre locatia unde se utiliza nasturele sa se mai miste.

Ceea ce am scris aici, NU inflorim: vindem camerele video PX-GX inca din 2015. Problemele mentionate au fost intampinate de anumiti clienti. Astfel am cautat sa aducem produse noi pe piata care sa rezolve problemele existente la camerele PX-GX.

La camera video in Nasture i-Cheat S1 aceasta problema NU mai exista! Camera are Focusare Automata – Nu mai ai ce regla, camera se regleaza singura!

In o singura imagine Trimisa incape in intregime o pagina A4

Datorita rezolutiei 4K Ultra HD la care imaginile sunt trimise in o singura imagine incape TOATA Pagina A4.  Asta inseamna ca vei putea trimite toata pagina A4 cu o singura poza in doar 20 de secunde. Ajutorul tau trebuie sa descarce imaginile de pe Email. Apoi le poate mari destul de mult fara sa se piarda din claritate.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica! In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina A4. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toata pagina. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul utilizarii.

i-Cheat S1 poate functiona atat cu semnal 4G cat si cu 3G

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse.

Marea problema a camerelor video din seria PX-GX consta in faptul ca folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se utiliza sistemul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele Video din seria i-Cheat S1:

Camerele Video in Nasture din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 doar trebuie sa apesi pe buton si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei apasa de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Camerele video in Nasture din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza. Camerele video i-Cheat S1 pot functiona si cu semnal GSM nu asa de bun. Va trimite o imagine nu in 20 sec cum ar fi normal cu un semnal 4G Full, ci in 30…40 de secunde dar o va trimite. Foarte Important NU se va Bloca!

Cum se foloseste noua Camera I-Cheat Cam S1

Camera Video i-Cheat S1 se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe “Cum se monteaza camera in nasture in Nasture” si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa – NU e complicat deloc.

Camera video 4k in nasture

Din camera iese un fir foarte subtire si lung de aproximatic 1,5m. La capatul firului se afla un micro buton. In momentul in care vei apasa pe acel micro buton camera va face o fotografie la rezolutie 4K Ultra HD si o va trimite pe adresa dv de email. Din momentul in care apesi pe buton pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
NU trebuei sa iti faci probleme pentru acel fir, este foarte subtire. Are o lungime de aprox 1,5 metri ceea ce iti permite sa pui butonul unde crezi tu ca e mai accesibil pentru tine. La cerere lungimea cablului poate fi marita sau micsorata. Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai apasat pe buton sa stai cateva secunde nemiscat. Altfel poza va fi in ceata – ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

Camera video 4k in nasture Pachetul contine:

– Camera I-Cheat Cam S1;
– 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
– Cablu de MicroUSB de alimentare;
– Manual de Utilizare;
– Certificat de Garantie.